📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Człowiek nie jest taki żeby się nie napił.. Moim zdaniem zdrowe i męskie zachowanie
jaka tragedia? bóg istnieje, tyle darmowego piwa, zazdroszczę
Wow film tak wyjebany w kosmos że do teraz przecieram oczy z niedowierzania...nawet laski z kutasem nie ma
Kiedyś mi się włamali do sklepu przez podłogę, a mam sklep z alkoholami, fajkami i innymi używkami (możecie już zazdrościć i przyszły psy na oględziny. Tak im się te oględziny spodobały, że po dwóch godzinach musiał po nich kolega podjechać radiowozem, bo nie byli sami w stanie jechać, a wszystko co wypili i tak poszło na złodziei.
Ps. Włamywali mi się tak 3 razy w roku przez podłogę piwnicy.
Ps.2 Już nie mam sklepu w tym miejscu, tylko ulicę dalej więc się nie wybierajcie z lewarkami:)
Ps. Włamywali mi się tak 3 razy w roku przez podłogę piwnicy.
Ps.2 Już nie mam sklepu w tym miejscu, tylko ulicę dalej więc się nie wybierajcie z lewarkami:)
Cytat:
Stary.... Ty już w ogóle nie masz sklepu
swoje ziomki:)
policjant też człowiek,pić musi:)
efektywna ta policyjna brama,a ile browarow dostali,nie wspominajac sluzacych co im te browary do bagaznika jeszcze zanosza
dlaczego mnie to nie dziwi? Sam bym zapierdalał z tym piwem ile wlezie ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów