📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wojtuś przestań pierdolić bzdury tylko weż szmate dobrze przerżnij i zagoń do kuchni!!!
kobieta musi znać swoje miejsce!
Spadam na razie bo moja pani zaraz przyjdzie do domu.
kobieta musi znać swoje miejsce!
Spadam na razie bo moja pani zaraz przyjdzie do domu.
Rocznie w Polsce od uderzenia pioruna ginie 6 osób, szansa że trafi Cię piorun (nie każdy trafiony umiera) jest niewiele mniejsza niż trafienie "6" w totku, tu mamy przykład combo breakerów, szkoda że zamiast w góry nie poszli do kolektury
Tylko ten skurwiel pewnie nie ma żony i zaczyna gimnazjum...
Ta, tam miał ocenę -37, u nas miałby pewnie najwięcej piw w komentarzach.
@do wszystkich "kobieta musi znać swoje miejsce" - jesteście tak żałośni, że mi kwiatki pousychały na parapecie, tynk ze ścian odleciał i zamek w drzwiach zardzewiał... jeśli tak będziecie traktować kobiety, to na pewno wylądujecie z mega paszczurami, które zrobią wszystko, ciesząc się tylko, że mają kawałek (jak sądze nieporywającego) chuja w domu, w najlepszym przypadku jakieś super tępe zdziry, które i tak mają inteligencję nie większą niż dżdżownica. Ogarnijcie się, bo żal czytać taki bełkot niedoruchanego zakompleksionego kozaka
TommyTheRipper napisał/a:
Ta, tam miał ocenę -37, u nas miałby pewnie najwięcej piw w komentarzach.
tutaj to co innego.. ludzie "lądują" na hardzie zazwyczaj przez swoją głupotę, a to tak wyjątkowo nieszczęśliwy wypadek, że wojtuś -->
kpaxian napisał/a:
@do wszystkich "kobieta musi znać swoje miejsce" - jesteście tak żałośni, że mi kwiatki pousychały na parapecie, tynk ze ścian odleciał i zamek w drzwiach zardzewiał... jeśli tak będziecie traktować kobiety, to na pewno wylądujecie z mega paszczurami, które zrobią wszystko, ciesząc się tylko, że mają kawałek (jak sądze nieporywającego) chuja w domu, w najlepszym przypadku jakieś super tępe zdziry, które i tak mają inteligencję nie większą niż dżdżownica. Ogarnijcie się, bo żal czytać taki bełkot niedoruchanego zakompleksionego kozaka
A znasz coś takiego jak magia internetu gdzie po samych klęskach ktoś może wyleczyć swoje kompleksy? W sieci każdy jest anonimem więc tutaj będą się chwalić jak to oni nie traktują kobiet, a rzeczywistość? Tak kochanie, dobrze, oczywiście...
A może to Ta żona, jest niezłym skurwielem? I świat by odsapnął gdyby zeszła z Niego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów