Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qrwa zero instynktu samozachowawczego aby spierdalać z kibla gdy byli 2 metry za lawetą i widzieli,że zaczyna cofać.Lepiej przecież czekać i oglądać potem podwozie lawety......
u nich to chyba standard. W ogóle nie myślą co robią. Klapki na oczy i jedzie taki. Nieważne, że mur, drzewo, inny skuter z naprzeciwka wali na niego i tamten to samo, klapki na oczy i jedzie.
nie z dźwigiem a z żurawiem wieżowym, dokładniej z elementami żurawia, właściwie to z kabiną żurawia i przeciwwysięgnikiem
"laweta z dźwigiem cofa po skuterku... "
nie z dźwigiem a z żurawiem wieżowym, dokładniej z elementami żurawia, właściwie to z kabiną żurawia i przeciwwysięgnikiem
no i co w związku z tym?
Qrwa zero instynktu samozachowawczego aby spierdalać z kibla gdy byli 2 metry za lawetą i widzieli,że zaczyna cofać.Lepiej przecież czekać i oglądać potem podwozie lawety......
taa bo ty byś włączył matrixa przemyślał w 3 sekundy co i jak, przewidział i zrobił co trzeba
trzeba
No widze ze ty masz zajebiscie szybki pomyślunek
Ile Ty bys potrzebował czasu zeby ocenić ryzyko?
3dni kurwa??? .
Tym bardziej ze ten sprzet nie cofa 100 km /h
A debil pewnie jeszcze trąbił
"halo przecież ja tu stoje"
Inna sprawa ze janusz transportu przed manewrem powinien wyjsc i zobaczyc co jest za nim
taa bo ty byś włączył matrixa przemyślał w 3 sekundy co i jak, przewidział i zrobił co trzeba
nie kurwa stał bym i patrzył jak coś na mnie jedzie bo to jest przecież normlane .normalny człowiek myślący sytuacja dociera to do niego w 1 sekundę.
Zginął wyjątkowo gupi choo...J. Rzadko takich debili się ogląda. Naprawdę rzadko
To wszystko takie się łatwe wydaje dzieci, gdy oglądacie to w swojej piwnicy. Podejrzewam, że skończyli byście dokładnie tak samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów