Finezyjnie ścinane jak kłosy – w jedną sekundę ludzkie losy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ogólnie dobry filmik, ale ostatnie 4 minuty 20 sekund można wyjebać
Ściął go jak brzoza tupolewa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Htysz!
A ja do końca liczyłem na powtórkę w slow motion
Akcja do 0:20.
Unicestwiły poczwórny strach, slajdy przed czołowym, VW który stracił dach, trach i poleciały głowy...
Aż dziwne, że nikt jeszcze nie pojechał autora tematu za "zjebany, wieśniacki" itd. tekst Rahima... Btw. niezła rozwałka.
Kto zauważył w 5 sekundzie wypadające ciało z osobówki? Leży na drodze tuż obok przejeżdżającej ciężarówki...dobrze że nie po nim
maciej1988 ulamek sekundy wczesniej leci inne cialo na pobocze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów