"L-ka" taranuje motocyklistę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
"L-ka" taranuje motocyklistę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1 to nie jest egzamin. 2 Żal Wam dupę ściska, że właściciele skuterów nie muszą stać w korkach Na tym portalu panuje dziwne wpierdalanie wszystkich właścicieli pojazdów do jednego worka: Jeździsz BMW jesteś pojebem co szpanuje, że ma napęd na tył. Jeździsz skuterem jesteś pedałem, masz 15 lat nie potrafisz jeździć. To Wy jesteście ograniczonymi debilami z jakimiś kompleksami na bani pisząc takie brednie! Kiedy Wy się kurwa w końcu ogarniecie?!
@MUodyy
Skutery są dla upośledzonych. Koniec tematu.
Skutery są dla upośledzonych. Koniec tematu.
Walnijcie sie w glowy wielcy znawcy jednosladow. Jakby to byl normalny motocykl to nagle zrobiloby sie wam przykro? Jak dla mnie chlopak na skuterze mial strasznego pecha a osoba w L-ce powinna otrzymac dozywotni zakaz wsiadania na kierownice.
Porządny wpierdol powinien dostać egzaminator , bo chuj zamiast zwracać uwagę i reagować na czas to pewnie bawi sie telefonem .
O co wy się ciskacie? Później przez takich pojebów, co Corsą napierdalają po 150, oglądać tu możemy filmiki o tym, że jakiś tam pajac nie wyhamował przed pasami.
Choć chętnie obejrzałbym na hardzie filmiki, jak to się rozpierdalacie na litrowym motocyklu: "bo gazu kurwa nie wyczułem...".
Choć chętnie obejrzałbym na hardzie filmiki, jak to się rozpierdalacie na litrowym motocyklu: "bo gazu kurwa nie wyczułem...".
do 49 ccm to jest piździk, pierdirura, "skóter" jak zwał tak zwał. Od 50 ccm wzwyż to są motocykle.
Było i to już parę razy - oto jeden z nich:
sadistic.pl/prawie-udane-jazdy-egzaminacyjne-vt127432.htm (1:35)
sadistic.pl/prawie-udane-jazdy-egzaminacyjne-vt127432.htm (1:35)
Ranger napisał/a:
Skuter czy motor ? Jeden chuj. Tylko dla pedałów na motorach(hehe) ma to jakieś znaczenie
No ja zapierdalam na motorze, o takim:
Niezły, co nie? Pedale na desce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów