📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LucyferPL napisał/a:
szwaba nie szkoda jebac nIEMCY Polska Pany za II Wojne Swiatowa
Mylisz się- jest to replika szwedzkiego myśliwca wielozadaniowego Saab JAS 39 Gripen produkowanego przez koncern lotniczy SAAB w koprodukcji z BAE Systems...
kiedyś to co szweckie to się liczyło
a teraz co szweckie to gorzej a chińskie
te myśliwce to chyba konstruował pedał
jakim cudem to dopuszczono do lotu a tym bardziej na zawody akrobackie, brak słów
jakim cudem to dopuszczono do lotu a tym bardziej na zawody akrobackie, brak słów
Ktoś kleju żałował...
Ale fajnie, że są pasjonaci. Mnóstwo jest filmów świetnych modeli. Mnie bardzo się spodobał Mi24 w polskich barwach modelarza z Norwegii... Jest nawet temat na Sadolu.
Piękny A10 Guziec
@up
Ty tak serio??
Ale fajnie, że są pasjonaci. Mnóstwo jest filmów świetnych modeli. Mnie bardzo się spodobał Mi24 w polskich barwach modelarza z Norwegii... Jest nawet temat na Sadolu.
Piękny A10 Guziec
@up
Ty tak serio??
kurwa trolowalem a to serio szweckie ja pierdole
"Nie ogarnął mocy"
DoktorAlban napisał/a:
kiedyś to co szweckie to się liczyło
szweCkie???
maniekboy napisał/a:
szweCkie???
Profesor Miodek mówił, że odmiana "szweckie" jest poprawna...
Jeśli używający jej jest debilem
Replika Saaba ? Nie dziwota że zniknął z rynku...
a to nie jest RC Model ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów