📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, ale wy macie problemu. Autor napisał od którego momentu akcja, a ci jeszcze narzekają.
1:23
Jaki tytuł tej muzy?
Jaki tytuł tej muzy?
z tego co widzę to zabił nie tylko swoich, tego z TIRa wcześniej też :/
kurwa ślepy w ogóle się nie starał schować nic nie robił by tego uniknąć...
Typowa drogowa hołota. Nie patrzy w lusterka nie patrzy przed siebie, jak ktoś wyprzedza to za nim.
@mr_9mm
"Jaki tytuł tej muzy?"
Chyba nie sądzisz, że ktoś Ci rozpozna tę "muzę" po samym "JEB JEB JEB JEB JEB"? Kurwa, Nobla mu
"Jaki tytuł tej muzy?"
Chyba nie sądzisz, że ktoś Ci rozpozna tę "muzę" po samym "JEB JEB JEB JEB JEB"? Kurwa, Nobla mu
Jestem w stanie zrozumieć, ale tylko zrozumieć, nie zaakceptować, kiedy ktoś wykonuje takie manewry i potrafi to wykonywać. Kierowca ciężarówki zrobił absolutnie wszystko, by uniknąć zderzenia. Wszystko. Zjechał maksymalnie do prawej, tak że kierowca łady mógł zmieścić się między dwoma pojazdami. Nie zrobił tego, chociaż nie było to nic trudnego. Żal pasażerów.
Na potrzebę historii postanowiłem posłużyć się paintem i prnt screenem samego momentu uderzenia :
Dokładnie widzimy, że ten jebany idiota spokojnie zmieściłby się obok tira..
To smutne, że przez jednego niedorozwoja zginęły 4 niewinne osoby..
Dokładnie widzimy, że ten jebany idiota spokojnie zmieściłby się obok tira..
To smutne, że przez jednego niedorozwoja zginęły 4 niewinne osoby..
kurwa u ruskich nawet po 22 jest jasno...
fajny bassik, ogarnia ktos tytul muzy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów