📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca ciężarówki zginął od uderzenia w naczepę ciężarówki, którą widać wyprzedzaną w 1:40.
BongMan napisał/a:
Tak to jest jak się jeździ jak idiota. I to jeszcze pełnym autem. Tak mu się kurwa śpieszyło? Na spotkanie ze świętym Piotrem? Dobrze, że trafił debil na TIRa a nie na osobówkę, bo by jeszcze więcej niewinnych ludzi zabił.
Czujesz sie zajebisty piszac cos takiego ? Ja nie moge sobie wyobrazic jak mozna sie nawet z tego kurwa cieszyc tam zgineli ludzie . Niedlugo mlode spoleczenstwo siedzac wiecej przy tym jebanym kompie niz wyjsc gdzies bedzie przechodzilo obok potrzebujacego pomocy . Co sie z wami ludzie dzieje KURWA ? ? ?
To juz zwierzeta sie lepiej zachowuja niz polowa tego portalu
klucha358
Co Ty chłopie pierdolisz? Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Z tego co widzę, to nie. Wskaż mi w wypowiedzi BongMana wyrażenie świadczące o zadowoleniu ze śmierci tychże ludzi. A chuj tam, zrobię to za Ciebie:
Tak się składa, że nie jest to wypowiedź świadcząca o aprobacie i gloryfikacji śmierci ale o stwierdzeniu podstawowego i BARDZO słusznego faktu dotyczącego wypadku. Pomyśl sobie teraz, że w dzisiejszym dniu na świecie zginęły zyliardy dzieci/kobiet/ludzi. Bardzo często niewinnych. Chuj, to jeszcze nic! Pomyśl sobie, że ameba prowadząca tego rzęcha pierdolnęła w osobówkę z młodym małżeństwem i małym dzieckiem. Fajnie co?
A tak w ogóle- gdybym się codziennie przejmował faktem, że co minutę ginie tyle a tyle ludzi- to miałbym więcej siwych włosów na głowie aniżeli mam teraz(i to kurwa w młodym wieku). Po prostu takie jest życie, prochu na ten temat nie wymyślisz. Howgh.
Co Ty chłopie pierdolisz? Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Z tego co widzę, to nie. Wskaż mi w wypowiedzi BongMana wyrażenie świadczące o zadowoleniu ze śmierci tychże ludzi. A chuj tam, zrobię to za Ciebie:
Cytat:
Dobrze, że trafił debil na TIRa a nie na osobówkę, bo by jeszcze więcej niewinnych ludzi zabił.
Tak się składa, że nie jest to wypowiedź świadcząca o aprobacie i gloryfikacji śmierci ale o stwierdzeniu podstawowego i BARDZO słusznego faktu dotyczącego wypadku. Pomyśl sobie teraz, że w dzisiejszym dniu na świecie zginęły zyliardy dzieci/kobiet/ludzi. Bardzo często niewinnych. Chuj, to jeszcze nic! Pomyśl sobie, że ameba prowadząca tego rzęcha pierdolnęła w osobówkę z młodym małżeństwem i małym dzieckiem. Fajnie co?
A tak w ogóle- gdybym się codziennie przejmował faktem, że co minutę ginie tyle a tyle ludzi- to miałbym więcej siwych włosów na głowie aniżeli mam teraz(i to kurwa w młodym wieku). Po prostu takie jest życie, prochu na ten temat nie wymyślisz. Howgh.
kierowca łady zapomniał włączyć napęd soniczny i pole siłowe. Co nie zmienia faktu że debil i tyle.
bijcie masterczułki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów