📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Progi zwalniające, ograniczenie prędkości do 30km/h, stare bmw i pijany 26 latek za kierownicą. Ktoś mi kurwa teraz powie, że te piękne samochody nie są upodobane przez bezmózgich idiotów?
Kierowca nie ucierpiał zbytnio, żyje, miał jakiś uraz głowy. Grozi mu DO 15 lat więzienia. Co to do kurwy ma być?!
Kierowca nie ucierpiał zbytnio, żyje, miał jakiś uraz głowy. Grozi mu DO 15 lat więzienia. Co to do kurwy ma być?!
O
i takich ludzi mi szkoda
normalnych, być może nawet i uczciwych ludzi ktorzty zwyczajnie wyszli z domu bo mają dzień wolny od zjebanej pracy do której muszą wstać jutro o 6 rano za gówniane pieniadze, w międzyczasie odprowadzić dzieciaki do szkoły w której jedyne czego się nauczą to kombinowania i nic więcej bo jej poziom jest zerowy
a nie jakiegoś starego dziada Turskiego z którego pół sadistika robi swiętego.
i takich ludzi mi szkoda
normalnych, być może nawet i uczciwych ludzi ktorzty zwyczajnie wyszli z domu bo mają dzień wolny od zjebanej pracy do której muszą wstać jutro o 6 rano za gówniane pieniadze, w międzyczasie odprowadzić dzieciaki do szkoły w której jedyne czego się nauczą to kombinowania i nic więcej bo jej poziom jest zerowy
a nie jakiegoś starego dziada Turskiego z którego pół sadistika robi swiętego.
Żenada koles po 10 latach wyjdzie na wolnosc. A co do czepiania sie marki bmw... hm duzo prawdy w tym jest. Jak znacie kilka osób ktore maja te samochody to zapewne wiecie co to za typ ludzi
Kierowca BMW dostanie tydzien w zawiasach, zrobi z siebie celebrytę, napisze książkę i dostanie order męstwa. Tak w tym kraju działa system sprawiedliwości
Masakra. Dawno nie słyszalem tak rzeźnickiej wiadomości.
Wszyscy pasażerowie auta powinni dostać po dupie i do paki.
Kierowca 25 albo dożywocie jak morderca...
W tv gadali że grozi mu do 15 wtF kurwa?!
Wszyscy pasażerowie auta powinni dostać po dupie i do paki.
Kierowca 25 albo dożywocie jak morderca...
W tv gadali że grozi mu do 15 wtF kurwa?!
Wnioskuje o kare śmierci ! dawać podpisy
Ehh kierowca bmw... Cóż za szok i niedowierzanie. Ostatnie 3 wypadki o jakich słyszałem w mojej okolicy to 2xBMW i 1xPassat B5
Szkoda ludzi kurwa.. żeby jezdzic BMW trzeba miec zdolność przewidywania i kurwa Fantazje
Ja sam mam BMW i jak mam ochotę polatać bokiem albo zdrowo zapierdalać to jadę na lotnisko opuszczone albo na parking Reala w późnych godzinach..
Ja sam mam BMW i jak mam ochotę polatać bokiem albo zdrowo zapierdalać to jadę na lotnisko opuszczone albo na parking Reala w późnych godzinach..
a sprawca pewnie zostanie skierowany na badania psychiatryczne, dodatkowo okaże się, że ma niedowagę... i w ostateczności skończy się na przeprosinach za zatrzymanie go na czas postępowania
Sprawcę wypadku znam osobiście. Jego dziewczyna (pasażerka) po wypadku miała powiedzieć że wjechał w tych ludzi specjalnie bo zerwała z nim. Na miejscu nie ma śladów hamowania.
ja juz słyszałem że 5 potem 6 teraz 7, ach ten nie zawodny przepływ informacji, pójdzie siedzieć i co kurwa wikt i opierunek ma, może jakaś telewizja czy inne dobra multimedialne, dojebać dożywocie i jakieś kurwa kamieniołomy a nie będzie dupę opierdalał we więźniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów