📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Pozostaje mieć nadzieję, że kierowca jest wśród ofiar.
wkurwiają mnie ci gapie, często pierwsi na miejscu zdarzenia są ale chuj nic nie zrobią stoją i czekają
niech ich chuj strzeli
niech ich chuj strzeli
Każda kurwa, która postanowiła wsiąść za kierownicę po "kilku głębszych", w razie spowodowania wypadku(i nie ważne, czy z ofiarami śmiertelnymi czy bez) powinna być kurwa wieszana publicznie. Ot tak, żeby pokazać czym to grozi.
mnie tylko zastanawia dlaczego nie był to kierowca Fiata albo Skody tylko KURWA ZNOWU JEBANEGO B-M-W ?!
fakt.pl/rodzina-nie-zyje-tragiczny-wypadek-w-kamieniu-pomorskim,artyku...
Kurwa mać... nagonka na BMW za 3, 2, 1...
a kto im przeszkadza odchodzic? jezeli kierowca przezył, powinni go wykurować i wydać rodzinie tak jak to jest w krajach ciapackich. Jedyna rzecz jaka mają rozwiniętą lepiej niż biała rasa. Komentarz miał na celu urażenie ciapatych. Dziękuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów