📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Największą tragikomedią jest to, że są ludzie, którzy myślą że WTC były naprawdę zamachami Bin Ladena
@up
I to, że Bin Laden w ogóle był
I to, że Bin Laden w ogóle był
@up
I to, że teraz nagle zaczyna się mówić, że to Iran stał za tymi zamachami. Ach ci potworni arabscy terroryści.
I to, że teraz nagle zaczyna się mówić, że to Iran stał za tymi zamachami. Ach ci potworni arabscy terroryści.
kolejna hamerykanska propaganda - jakby ona nie wygladala
wiesiors4 napisał/a:
Największą tragikomedią jest to, że są ludzie, którzy myślą że WTC były naprawdę zamachami Bin Ladena
Natomiast jedną z naszych POLSKICH tragikomedii jest to,że są ludzie,którzy chcą żeby to AMERYKANIE (haha) zbadali sprawę Smoleńska Dowcipni jacyś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów