co tu dużo pisać, tygrys pojebaniec już był kilka razy na tym portalu więc raczej nie trzeba go przedstawiać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
rasowy debil
To jest dopiero popierdol. A niech mnie
Ja bym na Was popatrzył jakbyście pracowali jako zawodowi kierowcy i mieli określone terminy dostaw z karami za spóźnienia.
Prawda jest taka, że on szybciej ci pomoże w czymkolwiek byś pomocy potrzebował, niż elokwentny krawaciarz w białej, służbowej Toyocie Yaris
@M.K To już zależy do człowieka, a nie od wykonywanego zawodu. Można wziąć tylko stopień prawdopodobieństwo spotkania dobrego człowieka w określonych zawodach.
Za materiał własny zawsze piwko!
sadol schodzi... juz zszedl na psy :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów