📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
"Operating system: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U,[1] iOS, Android"
(Źródło: wikipedia)
Może i ładnie wygląda, ale co z tego, skoro wspiera "jedyny słuszny system" (mowa o PC oczywiście), a co za tym idzie - właściwie 0 przenośności, a idąc jeszcze dalej w las - zapomnijmy o wykorzystaniu tego cuda do czegokolwiek innego poza grami.
Tak więc dla mnie temat jest skończony.
Może i ładnie wygląda, ale co z tego, skoro wspiera "jedyny słuszny system" (mowa o PC oczywiście), a co za tym idzie - właściwie 0 przenośności, a idąc jeszcze dalej w las - zapomnijmy o wykorzystaniu tego cuda do czegokolwiek innego poza grami.
"miodność" > graficzka
och nie.. kiepska animacja gołębia spalić cały projekt razem z biurem a kobiety wziąć do niewoli!
@kamild,
Dodatkowo Crysis 1 jest technologicznie lepszy niż 2, a wszystko przez "konsolizację" rynku.
Konsole nigdy nie dorównają technologicznie blaszakom, przez co cały "rozwój" w grach idzie w pizdu. Dajmy np. takiego Unreal Tournament 3 (grę z 2007 roku),która wygląda graficznie na poziomie najnowszych gier. Wszystko przez ograniczenia wywołane tym iż dana gra musi pojawić się oczywiście na konsolach.
Ps. Nie jestem przeciwnikiem konsol (poza graniem w FPS na nie co mija się z celem),uważam tylko iż konsole hamują rozwój gier.
Dodatkowo Crysis 1 jest technologicznie lepszy niż 2, a wszystko przez "konsolizację" rynku.
Konsole nigdy nie dorównają technologicznie blaszakom, przez co cały "rozwój" w grach idzie w pizdu. Dajmy np. takiego Unreal Tournament 3 (grę z 2007 roku),która wygląda graficznie na poziomie najnowszych gier. Wszystko przez ograniczenia wywołane tym iż dana gra musi pojawić się oczywiście na konsolach.
Ps. Nie jestem przeciwnikiem konsol (poza graniem w FPS na nie co mija się z celem),uważam tylko iż konsole hamują rozwój gier.
dobra dobra poczekaj na Unreal Engine 4. Na pokazach wersji beta już widzom kopara opada
kamild napisał/a:
"Operating system: Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U,[1] iOS, Android"
Ke
http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTA4Mjk
Silnik jest dostępny na linuxa. Kwestia tego czy jakaś firma będzie chciała zrobić natywną grę na linuxa na owym silniku. Wiele gier można zaś odpalić dzięki wine.
^nie no nic do tego silnika nie mam, bo widzę, że trzyma poziom. Martwi mnie tylko to, że produkcje napędzane i jednym i drugim nie ruszą na moim kompie :/
Motyw może fajny, ale juz teraz stwierdzam, że film jest tak chujowy, że nie opłaca się nawet go ściągać.
mi bardziej podobal sie ten zwiastun, sadistic.pl/mrs-doubtfire-vt122932.htm pewnie tak samo straszny jak ten wyzej...
Ciekawy zwiastun dość dobrego (wg. mnie) filmu, z przed roku, jednocześnie post ten jest jego reklamą a ja sam polecam oglądnięcie tego materiału wideo w całości, gdzieś w internecie można zobaczyć lub pobrać.
Norwegia, kraina troli i legend o nich, sam film był bardzo kontrowersyjny, materiał był badany przez specjalistów przez ponad rok pod kątem autentyczności zdjęć i próbek wideo zanim ujrzał światło dzienne
Sam go widziałem i przyznam szczerze, że jeśli mielibyśmy mówić tu o fotomontażach to na prawdę przyznałbym nobla temu kto się tego podjął by zrobić coś takiego, nie trzeba być wielkim znawcom kina żeby odróżnić fake od czegoś takiego jak poniżej
Film z pogranicza tych kręconych na dziko, coś a'la paranormal albo kronika(chronicle 2012)
opinie pozostawiam wam, szukałem i nie znalazłem
Norwegia, kraina troli i legend o nich, sam film był bardzo kontrowersyjny, materiał był badany przez specjalistów przez ponad rok pod kątem autentyczności zdjęć i próbek wideo zanim ujrzał światło dzienne
Sam go widziałem i przyznam szczerze, że jeśli mielibyśmy mówić tu o fotomontażach to na prawdę przyznałbym nobla temu kto się tego podjął by zrobić coś takiego, nie trzeba być wielkim znawcom kina żeby odróżnić fake od czegoś takiego jak poniżej
Film z pogranicza tych kręconych na dziko, coś a'la paranormal albo kronika(chronicle 2012)
opinie pozostawiam wam, szukałem i nie znalazłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów