📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Warte oglądnięcia. Ja oglądałem na YT w całości gdzieś lata. Może historia nie powala na kolana ale naprawde efekty specjane są dosyć dobre. Piwo
Bardzo dobry film polecam
Z cyklu film dla konesera sadistic.pl
Trailer filmu, który powinieneś obejrzeć.
Są cycki/ruchanie/krew/morderstwo/flaki/ruchanie trupa/fajne auto/nazi/wujek hitler -> po prostu wszystko
Trailer filmu, który powinieneś obejrzeć.
Są cycki/ruchanie/krew/morderstwo/flaki/ruchanie trupa/fajne auto/nazi/wujek hitler -> po prostu wszystko
Bambiś napisał/a:
http://www.sadistic.pl/trailery-niesadystyczne-filmy-zajawki-zbiorczy-vt47880.htm , sadistic.pl/sadystyczne-filmy-vf50.htm ty powinieneś natomiast zapoznać się troszkę z zawartością serwisu
to normalnie kij mi w krzyż
do decyzji MODów (przenieść,wyjebać or something)
Prosto z tej najdziwniejszej czeluści jutuba. Jednak to prawda, że wszystko co z Japonią związane, z anime na czele to pedał i chui... czy coś tam coś tam...
MMAchu napisał/a:
Prosto z tej najdziwniejszej czeluści jutuba
Nawet nie pytam jak to znalazłeś
Ale piwo daję. Śmiechowe dosyć
Jak to mówią skośni powinni mieć osobny internet Ale z drugiej strony dobrze się czasem z nich pośmiać, szczególnie z teleturniejów
Onion Movie- tytuł filmu z którego jest ta reklamówka. Generalnie rozpierdala polecam
Miejmy nadzieje, że nie spierdolą tego filmu... Póki jednak co, trailery wyglądają bardzo obiecująco!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów