📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
Ale że co, przeprasam bardzo to jest jakaś reklama?
Fajnie że interesujesz się kinem, ale jakoś nie widzę najmniejszego sensu wrzucania tu takich filmów...
Fajnie że interesujesz się kinem, ale jakoś nie widzę najmniejszego sensu wrzucania tu takich filmów...
@up Czy ty nie widzisz towaru w tym filmie ?
Ciekawy projekt kina alternatywnego, 26 reżyserów przedstawiających 26 sposobów na śmierć. Pozycja obowiązkowa dla każdego sadola.
Są cycki i Penerę w 1:12
Są cycki i Penerę w 1:12
Emerytowany saren
ok ~Bambi~, nie zesraj się proszę bo grzyby porosną. mimo że trailer, to jednak sadystyczny co mnie zmyliło. w razie kontroli, prośba o przeniesienie.
Edit: a jak to ~Bambi~ w filmie/trailerze to przepraszam
Edit: a jak to ~Bambi~ w filmie/trailerze to przepraszam
1. Niestety to raczej filmik na potrzeby premiery tej gry 2. Szukałem po tych tagach 3dni i 3noce, i 0, null, żadnych wyników. Jakby co, to pewnie ktoś chujowo otagował jak zawsze.
Tak, wiem niestety, że filmik dotyczy tej gry. Ale trzeba im przyznać, że mają rozmach.
1. Niestety to raczej filmik na potrzeby premiery tej gry 2. Szukałem po tych tagach 3dni i 3noce, i 0, null, żadnych wyników. Jakby co, to pewnie ktoś chujowo otagował jak zawsze.
Na końcu wszystkich rozjebała. To ten film?
MówMiAndrzej napisał/a:
Jakaś tam fabuła ma być w ogóle?
Jest coś około 9 odcinków na razie, każdy 1 odc przedstawia każdą postać z MK kim jest, skąd się wziął i takie tam, na razie jest Raiden, Sonia, Jax, Kano, Scorpion, Sub-Zero, Johny Cage, Millena, Kiatana. Potem nie wiem co wymyślą.
AleUrwaU napisał/a:
zajebista to jedynie nutka w tle
Skrillex - Reptaile
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów