18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:32
🔥 Paniusia z pieskiem w biedrze - teraz popularne
🔥 Tato podał byś serwetkę - teraz popularne
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
Roszp 2012-11-03, 19:04
Ale że co, przeprasam bardzo to jest jakaś reklama?
Fajnie że interesujesz się kinem, ale jakoś nie widzę najmniejszego sensu wrzucania tu takich filmów...
Zgłoś
n................2 2012-11-03, 19:21
@up Czy ty nie widzisz towaru w tym filmie ?
Zgłoś
Drake_91 2012-11-08, 22:29 2
Dildo Baggins
Zgłoś
gimi84pl 2012-11-17, 15:51 3
Ciekawy projekt kina alternatywnego, 26 reżyserów przedstawiających 26 sposobów na śmierć. Pozycja obowiązkowa dla każdego sadola.
Są cycki i Penerę w 1:12

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
~Bambi~ 2012-11-17, 15:54
sadistic.pl/trailery-niesadystyczne-filmy-zajawki-zbiorczy-vt47880.htm

Emerytowany saren
Zgłoś
gimi84pl 2012-11-17, 16:02
ok ~Bambi~, nie zesraj się proszę bo grzyby porosną. mimo że trailer, to jednak sadystyczny co mnie zmyliło. w razie kontroli, prośba o przeniesienie.
Edit: a jak to ~Bambi~ w filmie/trailerze to przepraszam

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
mr_9mm 2012-11-19, 20:53 1
W poszukiwaniu jakiegoś interesującego filmiku z japonką, ośmiornicą i owczarkiem niemieckim w roli głównej, znalazłem ten o to "trailer" osadzony w hmm średniowiecznych klimatach:

Tak, wiem niestety, że filmik dotyczy tej gry. Ale trzeba im przyznać, że mają rozmach.
1. Niestety to raczej filmik na potrzeby premiery tej gry 2. Szukałem po tych tagach 3dni i 3noce, i 0, null, żadnych wyników. Jakby co, to pewnie ktoś chujowo otagował jak zawsze.

Zgłoś
Oguem 2012-11-19, 21:09
Jakiego filmu? To trailer skyrim
Zgłoś
Bridgwater88 2012-11-26, 16:32 1
Macie tu trailer filmu ,,Mum & Dad'' ktory ogladalem niedawno. Co prawda film ma pare lat ale mysle ze takie kino musi sie tu pojawic, mimo ze to film raczej niskobudzetowy.

P.S - nie chcialbym sie znalesc w podobnej sytuacji...
Zgłoś
szefooo 2012-11-26, 18:17
Na końcu wszystkich rozjebała. To ten film?

ironią w ryj
Zgłoś
Fatum93 2012-12-15, 15:15
Trailer super serialu Mortal Kombat Legacy. Na razie nie ma dużo odcinków ale zapowiada się zajebiście.

Zgłoś
MówMiAndrzej 2012-12-15, 15:21
Jakaś tam fabuła ma być w ogóle?
Zgłoś
AleUrwaU 2012-12-15, 15:25
zajebista to jedynie nutka w tle
Zgłoś
Fatum93 2012-12-15, 15:27
MówMiAndrzej napisał/a:

Jakaś tam fabuła ma być w ogóle?

Jest coś około 9 odcinków na razie, każdy 1 odc przedstawia każdą postać z MK kim jest, skąd się wziął i takie tam, na razie jest Raiden, Sonia, Jax, Kano, Scorpion, Sub-Zero, Johny Cage, Millena, Kiatana. Potem nie wiem co wymyślą.

AleUrwaU napisał/a:

zajebista to jedynie nutka w tle

Skrillex - Reptaile
Zgłoś
dhex 2012-12-15, 15:43
srednie to.. jakies..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów