📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Hm Mortal kombat bez muzyki mortala-The Immortals to już nie mortal kombat
Test your might, Test your might,
Test your might, Test your might.
MORTAL KOMBAT!
Fight!
MORTAL KOMBAT!
Excellent !
Excellent!
Kano, Liu Kang, Rayden, Johnny Cage,
Scorpion, Sub-Zero, Sonya.
MORTAL KOMBAT!
Fight!
fatality- i chuj
Test your might, Test your might,
Test your might, Test your might.
MORTAL KOMBAT!
Fight!
MORTAL KOMBAT!
Excellent !
Excellent!
Kano, Liu Kang, Rayden, Johnny Cage,
Scorpion, Sub-Zero, Sonya.
MORTAL KOMBAT!
Fight!
fatality- i chuj
„Drogówka", nowy film Wojtka Smarzowskiego, to historia siedmiu policjantów, których poza pracą łączy przyjaźń, imprezy, sportowe samochody i wspólne interesy. Ich mały, zamknięty świat z pozoru działa doskonale. Wszystko się zmienia, gdy w tajemniczych okolicznościach ginie jeden z nich. O morderstwo zostaje oskarżony sierżant Ryszard Król (Bartek Topa). Próbując oczyścić się z zarzutów, odkrywa prawdę o przestępczych powiązaniach na najwyższych szczeblach władzy.
Premiera "Spartacus: War of the Damned" została zaplanowana na 25 stycznia 2013 roku
Serial sam w sobie zajebisty! Krew, przemoc, sex... czego chcieć więcej!
Na razie nikt nie dodał streszczenia fabuły tego filmu.Co nie oznacza że film będzie dupowaty Akcja cała odgrywać się będzie w znanym z filmu Paranormal Activity domu.
Polska komedia fantastyczna Juliusza Machulskiego, czyli Więckiewicz jako Hitler, Nergal - Ribbentrop. Osoby z alergią na szwabski proszone o scrollowanie w dół
Premiera kwiecień-maj 2013
Premiera kwiecień-maj 2013
A, dam piwo, za kostiumy, scenografię i wyraźny dźwięk. Przynajmniej nie jest to kolejna "rodzinna produkcja", serial "komediowy". Karolak z rodzinką na kanapie i problemy rodzinne - chleb krojony czy cały. Bułka z makiem czy bez, wtedy ktoś mówi: "figa z makiem", śmiech aktorów [hehe], śmiech z taśmy [BUahAHAHAHAH], muzyczka, zbliżenie na przerwę między zębami Karolaka, caps, koniec. BRAWO, kolejna świetna scena, czek na 100 000 zł za odcinek, a już niedługo nowy serial, rozterki rodzinne. Nie wiem, może ta ambassada będzie głupia, ale przynajmniej ktoś się postarał.
W polskich filmach niestety jest tak, że im więcej znanych aktorów tym większy bubel wychodzi :/ (oczywiście mowie o nowszych produkcjach)
Film polski: Dzień świra
Polski serial: Świat według kiepskich, (może niegdysiejszy 13 posterunek)
I to tyle z tych, które wg mnie były warte uwagi.
Polski serial: Świat według kiepskich, (może niegdysiejszy 13 posterunek)
I to tyle z tych, które wg mnie były warte uwagi.
jak dla mnie zwiastun nie zachwyca, ale wrzuciłem przez sentyment do więckiewicza, no i ten sadystyczny szwabski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów