18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
bloodwar 2013-01-15, 21:33 1
Koleś sprzedawał Żydów za kasę, potem był Wałęsą a teraz Hitlerem - ma CV jak pacjent szpitala psychiatrycznego

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
k................c 2013-01-17, 3:30 6
A może by tak Historie z "mój własny wróg" okleić trochę tarzanem, przyprawić efektami z avatara i wrzucić do kotła z Willem Shmitem? mogło by się udać ??

premiera 6.7.13
Zgłoś
j................s 2013-01-17, 7:51
Może być warte obejżenia.Ja tam lubię takie czarodziejskie filmy
Zgłoś
snik0 2013-01-17, 9:09
jacekmatys napisał/a:

Może być warte obejżenia.Ja tam lubię takie czarodziejskie filmy

To obejrzyj sobie wiadomości o ZUSie i NFZecie

Zgłoś
TrueDziquS 2013-01-18, 16:52 61
Dragon Ball w nowej odsłonie kinowej

Zgłoś
Suka_Blyat 2013-01-18, 16:59 4
Dobrze, że zachowali to w formie anime, a nie wjebali żywych aktorów z holiłudu
Zgłoś
Mathiuser 2013-01-18, 17:22
O ile w Polsce też to będzie w kinach to pewnie dopiero za rok.
Zgłoś
Chleb razowy 2013-01-18, 17:35 3
@up Ooooo... Widzę, że kolega jest optymista!
Zgłoś
calasty 2013-01-18, 17:36 1
spuściłem się. myślałem, że nie doczekam niczego nowego.

My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
Zgłoś
Kris LaMuerte 2013-01-18, 18:16 2
Wiem jak będzie wyglądał ten film Uważajcie

Przez pół filmu będą płakali jaki to świat nie jest zły i trzeba powstrzymać złego boga przed zniszczeniem wszystkiego. Drugą połowę filmu będą się tłukli. Walki będą wyglądały tak, że przez 99% czasu będą dostawali wpierdol, po czym jak zwykle Goku (jakie to oklepane) walnie kamehame lub genki dame i koniec filmu. Czyli stanie się to, co Dragon Ball serwował nam od samego początku, zmieniając tylko przeciwników.
Zgłoś
Szwancolot 2013-01-18, 18:20
Polecam też Dragon ball absalon - fanowski zrobiony prawie tak dobrze jak orginał

otworzoczy000 napisał/a:

jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów

Zgłoś
Łas4bi 2013-01-18, 18:21 4
Piwko za: ciarki przy Ka..me..ha..me..ha!
Zgłoś
rzba1991 2013-01-18, 18:22
Wiem jak będzie wyglądał ten film Uważajcie

Przez pół filmu będą płakali jaki to świat nie jest zły i trzeba powstrzymać złego boga przed zniszczeniem wszystkiego. Drugą połowę filmu będą się tłukli. Walki będą wyglądały tak, że przez 99% czasu będą dostawali wpie**ol, po czym jak zwykle Goku (jakie to oklepane) walnie kamehame lub genki dame i koniec filmu. Czyli stanie się to, co Dragon Ball serwował nam od samego początku, zmieniając tylko przeciwników.

jakis ty madry film jeszcze nie wyszedl a ty juz znasz cala fabułę bardzo ciekawe, pewnie pomagales dal akiry robic ten film co?
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2013-01-18, 18:22 10
Kurwa, chyba nie zdążę spłodzić syna i pójść z nim na premierę, niech to chuj strzeli

Zgłoś
Kondra 2013-01-18, 18:22 1
I znów Vegeta dostanie wpierdol, a pajacowaty Goku uratuje świat, ehh...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów