18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Kto nie wybrzydza, ten... - teraz popularne
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
mateo819 2013-01-18, 18:25
@Kris LaMuerte i Kondra

I chuj, i tak obejrzę.
Zgłoś
Okash 2013-01-18, 18:28
Ja pierdolę, doją z tego tytułu ile się da, a i tak już nic oryginalnego nie wymyślą...
@rzba1991, dobrze powiedziane.

Poza tym paskudne, płaskie - jednym słowem wektorowe - kolorowanie na kompie.
Oryginalne DBZ tworzone tradycyjnymi technikami bije na głowę ten plastik.
Zgłoś
rusofil 2013-01-18, 18:33
Won z tym dragonballowym syfem! Tu jest Sadol, a nie strona dla upośledzonych dzieci czy inny Gównobuk.

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
damianpl 2013-01-18, 18:33 1
Kurwa wiecie co mnie boli ze Z miala tylko 3 głowne sagi a mogla miec 5!!

4 Saga - Opowiada o turnieju na końcu wszechswiata w ktorym biora udzial najpotezniejsi wojownicy we wszechswiecie tacy o ktorych Goku i reszta nie mieli pojecia. Sajanie dostaja na ten turniej zaproszenie leci Vegeta Goku i Gohan .. na tym turnieju jest jeszcze ktos o kim nie mieli pojecia.. nowy kosmiczny super wojownik.

5 Saga - Goku staje sie zły opanowany przez sily zlego magicznego smoka zamierza zniszczyc ziemie. Reszta musi z nim walczyc
Zgłoś
lobominator 2013-01-18, 18:36 3
Pamiętacie genialną, pełną czarnego humoru trylogię "Martwe Zło"? W tym roku do kin wchodzi remake, z kategorią "R" of course.
Ma być krwawo i klimatycznie, co dobitnie widać na poniższym filmiku:

Zgłoś
Szafina 2013-01-18, 18:45
Zapowiada sie ciekawie.

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
cojo100 2013-01-18, 18:46
zajebiscie! oto chodzi! nie mogę się doczekac!
Zgłoś
zawi3r 2013-01-18, 18:51
ooo będzie soczyste wpierdol:D
Zgłoś
HEILicopter 2013-01-22, 17:18
Niesamowita animacja. Zapowiada sie cudnie Blizzard by sie nie powstydzil.
Zgłoś
denardes 2013-01-22, 20:39 2
Horror o dość niespotykanym tytule "Mama", do polskich kin wejdzie już 22 lutego.
Gorąco polecam wszystkim sadolom. Film twórców znanego "Labirynt fauna".
Króciutkie streszczenie : pewnego dnia ktoś lub coś morduje rodziców dwóch dziewczynek które następnego dnia znikają bez śladu. odnalezione w chatce w środku lasu zostają przygarnięte przez ciocie i wujka którzy czują że z dziećmi dzieje sie coś niedobrego. proste ale chwytliwe, zapowiada się zajebisty seansik

Zgłoś
eragon0 2013-01-23, 19:14
Zapraszam na polski zwiastun szklanej pułapki 5, który zapowiada niezła rozwałkę
Zgłoś
Lam3rZ 2013-02-01, 13:03 4
Już niedługo, bo 7 lutego będzie premiera 3 części zajebistej gry jaką jest Dead Space! Gra brutalna, z dużą ilością potworów i niesamowitych widoków!

Zapewne większość sadoli zaciągnie grę z torrentów

HardCore will never DIE!
Zgłoś
C................m 2013-02-01, 13:10
zapewne nie zaciągnę po 2 już nie chce tej pseudo "strasznej" gry oglądać 1 jeszcze była warta
Zgłoś
Asiulka_ai 2013-02-01, 13:15 3
mam cos lepszego :shock:limbo heheh
Zgłoś
prawiebezglowy 2013-02-01, 13:35 1
jak będę chciał obejrzeć trailer to wejde kurwa na jewtube a nie na sadola >.<
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów