📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
"Dead Space" skończył się na pierwszej części i dwóch niezłych animacjach.
"Zapewne większość sadoli zaciągnie grę z torrentów " - z pewnością Ty będziesz pierwszą osobą ;] Takie gry lubie " pożyczać " od kumpli który podniecają się takimi grami przechodzą je w 4 godziny i wypierdalają do szafy. Wiesz co Ci powiem ? Jak mam być takim fanem to serio wole pobrać ją z torrentów niż w 4 godziny przejść i wyjebać do szafy " żeby zaszpanować ze mam originale pudełko ". Tak, wole COD, BF itp. koniec konców wątek fabularny ma może po 5 godzin ale chociaż jest multi. Co do straszniej gry... heh ;D Być może dla jakiegoś napalonego 10 latka.
Nooo, sadystyczne, że ja pierdolę!
Żryj mego hejta bo wstawiasz badziew!
Żryj mego hejta bo wstawiasz badziew!
Tylko fani nowych call of duty kupią to gówno, bo im nie przeszkadzają chujowe kontynuacje.
Gra jak z dupy.. nudne kosmiczne lokacje i w ogóle nuda.. (bynajmniej 1 część).
Co tu dużo pisać, najnowszy zwiastun
Szybcy i wściekli 6 już od 24 maja
co mnie zaintrygowało, to klasyka wyścigów nascar
Plymouth Superbird z 1970 roku jak i też bodajże Ford wersja "rajdowa" ale tego nie jestem pewien
zapowiada się ciekawie
oglądajcie
Pozdro
Szybcy i wściekli 6 już od 24 maja
co mnie zaintrygowało, to klasyka wyścigów nascar
Plymouth Superbird z 1970 roku jak i też bodajże Ford wersja "rajdowa" ale tego nie jestem pewien
zapowiada się ciekawie
oglądajcie
Pozdro
już kilka lat i delikatne tendencje do przyrostu masy, lub tycia widać, ale gość daje radę
Premiera Maj 2013
Ale pierdoły...
Samochody, dupeczki- można oglądnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów