📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
0:56- Jensen Interceptor.
sadistic.pl/film-akcji-lat-80-wedlug-top-gear-vt97982.htm908795
Taką produkcję bym wolał.
sadistic.pl/film-akcji-lat-80-wedlug-top-gear-vt97982.htm908795
Taką produkcję bym wolał.
Witam serdecznie, przedstawiam wam filmik promujący serię God of War. Wg mnie kapitalny!
Tak apropos gier to:
"Ubisoft zapowiedział Assassin's Creed IV! Premiera 2013-2014!"
"No i stało się to, czego każdy z nas spodziewał się od dawna. Po miesiącach plotek i domniemywań, Ubisoft wreszcie przyznał wprost o planach stworzenia nowej odsłony serii Assassin's Creed. Jeśli jednak marzyliście o swoistej kontynuacji "trójki" to będziecie musieli szybko zejść na ziemię...
Jak ogłosił sam Yves Guillemot, nowy Asasyn zostanie wydany w roku fiskalnym 2014, czyli pomiędzy kwietniem tego, a marcem przyszłego roku. Szef Ubisoftu przyznał, że najprawdopodobniej będzie to trzeci okres rozliczeniowy, co sugeruje nam albo okolice tegorocznych świąt, albo ścisły początek nowego roku kalendarzowego."
Czekam z niecierpliwością...;] Niestety jeszcze brak jakichkolwiek artów, skreenów czy tym bardziej video.
"Ubisoft zapowiedział Assassin's Creed IV! Premiera 2013-2014!"
"No i stało się to, czego każdy z nas spodziewał się od dawna. Po miesiącach plotek i domniemywań, Ubisoft wreszcie przyznał wprost o planach stworzenia nowej odsłony serii Assassin's Creed. Jeśli jednak marzyliście o swoistej kontynuacji "trójki" to będziecie musieli szybko zejść na ziemię...
Jak ogłosił sam Yves Guillemot, nowy Asasyn zostanie wydany w roku fiskalnym 2014, czyli pomiędzy kwietniem tego, a marcem przyszłego roku. Szef Ubisoftu przyznał, że najprawdopodobniej będzie to trzeci okres rozliczeniowy, co sugeruje nam albo okolice tegorocznych świąt, albo ścisły początek nowego roku kalendarzowego."
Czekam z niecierpliwością...;] Niestety jeszcze brak jakichkolwiek artów, skreenów czy tym bardziej video.
Jako, że pierwsza Rage-cenzja przypadła wam do gustu, kontynuuję serię, tym razem mówiąc o Dead Space 3.
Tak, myślę, że pozytywne recenzje też się pojawią.
Film z kanału www.youtube.com/user/Gramageddon
Tak, myślę, że pozytywne recenzje też się pojawią.
Film z kanału www.youtube.com/user/Gramageddon
Trailer filmu dokumentalnego "Midway". Gość smędzi o środowisku, a za argument służą mu barwne wnętrza brzuszków umierających ptaków...
Zobaczcie co kryją
Esencja od 01:13
Zobaczcie co kryją
Esencja od 01:13
Kurwa myślałem że chodzi o takie "Midway"
Już wkrótce w kinach.
Anime trochę w cieniu Dragon Ball'a, ale postanawiam przypomnieć wam Sadolom, Rycerzy Zodiaku z Pegazem na czele
Jest to 1 odcinek 1 sezonu.
Jest to 1 odcinek 1 sezonu.
zmieniamy branże piwo za anime nic więcej
Mało co rozumiałem, ale oglądałem.
Chyba sobie obejrzę od początku wszystkie odcinki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów