📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Można przewijać
Najlepsi to złoci byli!
Taaa RTL7 to były czasy
Wolałem dragon ball'a, tsubase, daymosa, yatamana czy czarodziejkę z księżyca a nie jakiś pedałów w zbrojach
Jak ja nienawidzę tych zjebanych kitajskich kreskówek. Zawsze uważałem miłośników tego ścierwa za niedorozwojów.
"Wyspa Skazańców" to film który polecam obejrzeć.
Opis:
Norwegia, początek XX wieku. Odizolowana od świata wyspa Bastøy, na której działa ośrodek poprawczy dla nastoletnich chłopców. Bastøy to istne piekło i obóz pracy, gdzie panuje sadystyczny reżim i nie obowiązuje żaden kodeks praw. Metody wychowawcze stosowane przez opiekunów polegają na psychicznej i fizycznej przemocy. W ramach resocjalizacji chłopcy zmuszani są także do wykonywania ciężkiej fizycznej pracy w nieludzkich warunkach.
Zwiastun:
Opis:
Norwegia, początek XX wieku. Odizolowana od świata wyspa Bastøy, na której działa ośrodek poprawczy dla nastoletnich chłopców. Bastøy to istne piekło i obóz pracy, gdzie panuje sadystyczny reżim i nie obowiązuje żaden kodeks praw. Metody wychowawcze stosowane przez opiekunów polegają na psychicznej i fizycznej przemocy. W ramach resocjalizacji chłopcy zmuszani są także do wykonywania ciężkiej fizycznej pracy w nieludzkich warunkach.
Zwiastun:
norwedzy są pojebani !!!
o hahahahhaha o hahahahha o hahahhahahah!
powiem wam tyle, nie jedna impreze zrobilem na nie jednej bylem i zadna tajemnica jest fakt ze chyba kazdy kiedys przezyl lipne party !
dla tego tak zacieszam bo wreszcie ktos odwazyl sie to nakrecic, z przyjemnoscia wybiore sie do kina haha!
powiem wam tyle, nie jedna impreze zrobilem na nie jednej bylem i zadna tajemnica jest fakt ze chyba kazdy kiedys przezyl lipne party !
dla tego tak zacieszam bo wreszcie ktos odwazyl sie to nakrecic, z przyjemnoscia wybiore sie do kina haha!
Trailer całkiem porypanej komedii, typowy odmóżdżacz...
Chyba taki laser sobie sprawię i na sejm...
Chyba taki laser sobie sprawię i na sejm...
Gdzie się podziały te zabawne komedie?
Nowy trailer
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów