18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś
Apox 2013-03-06, 18:30
Ten rok to będzie rok dobrych filmów.
Zgłoś
evil_smiley 2013-03-06, 19:42 4
Jeden z lepszych trailerów i to z zajebistym podkładem.

Zgłoś
Swirussss 2013-03-06, 21:08 1
WŚCIEKŁE PIĘŚCI WĘŻA 3 - oficjalny zwiastun

Zgłoś
Wiercik102 2013-03-08, 19:55
Może mało sadystyczne ale wielu z Was zapewne przy 1 i 2 części się świetnie bawiła.
Zgłoś
bzymek 2013-03-13, 14:02

Zapowiada się ciekawie
Zgłoś
stalin_za_mlodu 2013-03-18, 23:47 1

PRZEPRASZAM ZA NIEMIECKI ALE TO JEDYNY SENSOWNY TRAJLER FILMU NA YOUTUBE. KAJAM SIĘ. KAJAM.

są to fragmenty filmu "Россия 88", paradokumentu Pawła Bardina traktującego o ruchu NS-ów u ruskich.
po mojemu pozycja co najmniej warta zwrócenia uwagi - jest kopanie tadzykistańców, jest dobra dupa, gwałt, piwo, wódka i agresja.

youtube. com/watch?v=I1Ljb42sPLk -> tutaj zamieszczam link do całości ale z chujowymi napisami. mimo to da się zrozumieć (sami sobie wpiszczie http:// i www i połączcie com z kropką).
Zgłoś
w................z 2013-03-19, 1:07 1
no dobra... ale przecież chuja z tego będę rozumiał, to po co mam oglądać?
Zgłoś
danis008 2013-03-20, 16:18

jak już wrzucacie to wersja polska lub napisy
Zgłoś
KorrDeeK 2013-03-21, 10:19 4
"Chińska bajka" z dzieciństwa powraca już 30 marca

Zgłoś
raf-ret 2013-03-21, 11:25
Wyjaśni mi ktoś czym się tak jaracie ?
Zgłoś
lukas126l 2013-03-21, 11:35
Liczę, że będzie dostępny jakiś dobry rip w parę dni po premierze. Bardziej od tego czekam tylko na Iron Mana 3.
Zgłoś
s................n 2013-03-27, 3:57 1

heloł witam wszystkich fanów i fanatyków którzy czekają na battlefield 4... postanowiłem być pierwszym z grona sadoli który pokaże wam, trailer tej zajebistej gry(słaba jakość) zapewne już dziś dostępna będzie o niebo lepsza jakość.... (obiecany 27 marca) no więc do rzeczy... stronka battlefield.com/uk/battlefield3 <---- tutaj będize można śledzić wszystko co EA dla nas przygotowało.... screeny, gameplay info o becie...

Co mi się rzuciło w oczy? To ten sam silnik graficzny który został użyty w battlefield 3.... tylko wyciśnięte zostało z niego (podobno) 80% możliwości.... gra przygotowana jest na nową generację konsol... efekt? Grafika lepsza od BF 3 o jakieś 50% na dodatek skoro jest to silnik frostbite 2.0 to wymagania nie będą jakieś kosmiczne. Stay calm and wait for more info czuję w żołądku, że to co EA dla nas przygotowało rozdupi pojęcie - "gra o tematyce wojennej"
Zgłoś
pauauek 2013-03-27, 5:10
No fajne fajne, ale jak to bywa z zapowiedziami- wypuszczona gra będzie o wiele "gorsza" graficznie i zapewne zawierała sporo bugów (jak np. do tej pory BF3 tzn "TV bug")
Zgłoś
s................r 2013-03-30, 10:12
Szykuje się rewolucja
Zgłoś
Adolf Skurwolix 2013-04-07, 23:32 12
Nie przepadam za takimi grami ale ten Trailer jest jednym z najlepszych jakie oglądałem, klimatyczny i ta muzyka ;D

link do yt watch?v=MobUowlO4yM&feature=share
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem