📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Może mało sadystyczne ale wielu z Was zapewne przy 1 i 2 części się świetnie bawiła.
PRZEPRASZAM ZA NIEMIECKI ALE TO JEDYNY SENSOWNY TRAJLER FILMU NA YOUTUBE. KAJAM SIĘ. KAJAM.
są to fragmenty filmu "Россия 88", paradokumentu Pawła Bardina traktującego o ruchu NS-ów u ruskich.
po mojemu pozycja co najmniej warta zwrócenia uwagi - jest kopanie tadzykistańców, jest dobra dupa, gwałt, piwo, wódka i agresja.
youtube. com/watch?v=I1Ljb42sPLk -> tutaj zamieszczam link do całości ale z chujowymi napisami. mimo to da się zrozumieć (sami sobie wpiszczie http:// i www i połączcie com z kropką).
no dobra... ale przecież chuja z tego będę rozumiał, to po co mam oglądać?
Liczę, że będzie dostępny jakiś dobry rip w parę dni po premierze. Bardziej od tego czekam tylko na Iron Mana 3.
heloł witam wszystkich fanów i fanatyków którzy czekają na battlefield 4... postanowiłem być pierwszym z grona sadoli który pokaże wam, trailer tej zajebistej gry(słaba jakość) zapewne już dziś dostępna będzie o niebo lepsza jakość.... (obiecany 27 marca) no więc do rzeczy... stronka battlefield.com/uk/battlefield3 <---- tutaj będize można śledzić wszystko co EA dla nas przygotowało.... screeny, gameplay info o becie...
Co mi się rzuciło w oczy? To ten sam silnik graficzny który został użyty w battlefield 3.... tylko wyciśnięte zostało z niego (podobno) 80% możliwości.... gra przygotowana jest na nową generację konsol... efekt? Grafika lepsza od BF 3 o jakieś 50% na dodatek skoro jest to silnik frostbite 2.0 to wymagania nie będą jakieś kosmiczne. Stay calm and wait for more info czuję w żołądku, że to co EA dla nas przygotowało rozdupi pojęcie - "gra o tematyce wojennej"
No fajne fajne, ale jak to bywa z zapowiedziami- wypuszczona gra będzie o wiele "gorsza" graficznie i zapewne zawierała sporo bugów (jak np. do tej pory BF3 tzn "TV bug")
Szykuje się rewolucja
Nie przepadam za takimi grami ale ten Trailer jest jednym z najlepszych jakie oglądałem, klimatyczny i ta muzyka ;D
link do yt watch?v=MobUowlO4yM&feature=share
link do yt watch?v=MobUowlO4yM&feature=share
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów