18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
likantrop 2013-04-28, 14:48
KwusheR napisał/a:

Po pierwsze - za "polaczków" powinieneś zostać zgwałcony zardzewiałym drutem kolczastym z guantanamo.

P\

Zostajesz zgłoszony za obrazę- pozdrawiam cieplutko
Zgłoś
Dymekx 2013-04-28, 16:11
@up a ty zostałeś zgłoszony za posiadanie ojca szwaba i matkę kacapkę
Zgłoś
medowski 2013-04-28, 16:42
likantrop, ty naprawde musiales miec przejebane dziecinstwo..... tfuu ty nadal zachowujesz sie jak dzieciak ... smutne ze na takich min innymi ida podatki
Zgłoś
crotoan 2013-04-30, 17:41 14
Specjalne video dla maturzystów, lekki horror
Zgłoś
Hampton 2013-04-30, 18:15 4

Lepsze bo polskie
Zgłoś
crotoan 2013-04-30, 18:19
Tamto też
Zgłoś
Mathiuser 2013-04-30, 18:30
crotoan napisał/a:

Tamto też

Przecież muwiom tam po angielsku.
Zgłoś
Pan_Marszałek 2013-04-30, 20:01 3
Mathiuser napisał/a:

Mathiuser napisał/a:

Przecież muwiom

Mathiuser napisał/a:

muwiom

Zgłoś
nono13 2013-04-30, 20:13 1
Cytat:

Ciekawe jak Ci poszło na egzaminie szóstoklasisty
A najlepsze to że błędy są podkreślone -.-
Zgłoś
Mathiuser 2013-04-30, 21:51 3
Wy tak na serio czy udajecie? slowotokbkp.blox.pl/2011/10/Sarkazm-definicja.html
Zgłoś
V................t 2013-05-03, 15:30
Wstępniak: Z wiadomych względów(chociażby, że akcja dzieje się w mroku), polecam obejrzeć poniższe filmiki w godzinach wieczornych, na pełnym ekranie i ze słuchawkami na łbie.

Zeszłoroczny trailer, jeszcze(niestety) nie wydanej drugiej części gry spod szyldu Amnesia, czyli wg mnie najmocniejszego horroru jaki kiedykolwiek wyszedł na PC. Jestem wręcz maniakiem horrorów(zarówno filmów jak i gier) tak więc mogę powiedzieć, że nie jestem laikiem w tej dziedzinie.

Tytuły takie jak Forbidden Siren, Fatal Frame, Nosferatu:Symfonia Grozy, Silent Hill (i w cholerę innych). momentami są mocne, jednak żaden z nich nie wywołał u mnie bólu brzucha oraz nóg(osobista reakcja na paraliżujący strach) w przeciwieństwie do pierwszej części Amnezji- Mrocznego Obłędu. Nie będę tutaj streszczał ani recenzował gry, bo ludzi, którzy już to zrobili jest od groma. Zachęcam więc do przeczytania tychże recenzji oraz oczywiście do zapoznania się z tą produkcją. Warto.

Od siebie dodam dwie rzeczy:

Pierwsza- bajeczki typu Slenderman, inne Euklidy i sraki tworzone na podstawie creepypast przy Amnezji to śmiech na sali, wywoływany poprzez banalne "jump-momenty". Nie ma nawet porównania jak chodzi o skalę prawdziego niepokoju, niepewności i sposobu budowania atmosfery.

Druga- jeśli zdecydujecie się grać w tę grę, upraszam o obcowanie z nią TYLKO wieczorami/nocą w ciemnym pokoju i najlepiej ze słuchawkami na uszach.

Przykładowy filmik z pierwszej części Amnezji: Mroczny Obłęd.

Uwaga: w najnowszym numerze CD-Action Amnezja: Mroczny Obłęd, tak więc nie pozostaje nic innego jak brać i gierczyć do bólu.
Zgłoś
tds1974 2013-05-03, 15:41
Zapewne wielu z was ogląda, jednak jest pewnie sporo ziomków, którzy na to jeszcze nie trafili lub nie oglądają seriali w ogóle, bądź nie chcą zepsuć sobie wizerunku Lectera, jaki stworzył niesamowity Anthony Hopkins. Niepotrzebnie - serial Hannibal (który powinien się nazywać raczej "Will Graham") to mocna rzecz, zawierająca wszystko to, co lubimy w tego typu filmach. W tej chwili leci w TV już 6 odcinek (Na AXN za free). Przygotowałem krótki (trzy minuty) miks z tylko dwóch odcinków - czwartego i piątego.
Na zachętę, by niektórzy mogli zobaczyć co tracą

Hannibala Lectera gra bardzo porządnie Mads Mikkelsen. Nie jest to gentleman tego typu co sir Hopkins, ale wywiązuje się z zadania znakomicie. Sam serial to niezła psychodela, mroczna muza, ciemne pomieszczenia, zresztą zobaczcie sami.

Moja ulubiona scena (piąty odcinek) zaczyna się w 2:07.
Szczegóły serialu znajdziemy na Wiki
Zgłoś
MichaU 2013-05-04, 0:04
Niesamowity film.
Zgłoś
Tafariel 2013-05-04, 15:54
Nie zawsze jest tak jak się nam na pierwszy rzut oka wydaje
Zgłoś
RockyWood 2013-05-04, 16:02
ta historia ma przesłanie symboliczne - pierścionek tutaj jest jak makijaż. Ale za chuja nie wiem o co lotto z rękawicą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem