📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KwusheR napisał/a:
Po pierwsze - za "polaczków" powinieneś zostać zgwałcony zardzewiałym drutem kolczastym z guantanamo.
P\
Zostajesz zgłoszony za obrazę- pozdrawiam cieplutko
@up a ty zostałeś zgłoszony za posiadanie ojca szwaba i matkę kacapkę
likantrop, ty naprawde musiales miec przejebane dziecinstwo..... tfuu ty nadal zachowujesz sie jak dzieciak ... smutne ze na takich min innymi ida podatki
Mathiuser napisał/a:
Przecież muwiom tam po angielsku.
Mathiuser napisał/a:
Przecież muwiom
Mathiuser napisał/a:
muwiom
Cytat:
Przecież muwiom tam po angielsku.
Ciekawe jak Ci poszło na egzaminie szóstoklasisty
A najlepsze to że błędy są podkreślone -.-
Wy tak na serio czy udajecie? slowotokbkp.blox.pl/2011/10/Sarkazm-definicja.html
Wstępniak: Z wiadomych względów(chociażby, że akcja dzieje się w mroku), polecam obejrzeć poniższe filmiki w godzinach wieczornych, na pełnym ekranie i ze słuchawkami na łbie.
Zeszłoroczny trailer, jeszcze(niestety) nie wydanej drugiej części gry spod szyldu Amnesia, czyli wg mnie najmocniejszego horroru jaki kiedykolwiek wyszedł na PC. Jestem wręcz maniakiem horrorów(zarówno filmów jak i gier) tak więc mogę powiedzieć, że nie jestem laikiem w tej dziedzinie.
Tytuły takie jak Forbidden Siren, Fatal Frame, Nosferatu:Symfonia Grozy, Silent Hill (i w cholerę innych). momentami są mocne, jednak żaden z nich nie wywołał u mnie bólu brzucha oraz nóg(osobista reakcja na paraliżujący strach) w przeciwieństwie do pierwszej części Amnezji- Mrocznego Obłędu. Nie będę tutaj streszczał ani recenzował gry, bo ludzi, którzy już to zrobili jest od groma. Zachęcam więc do przeczytania tychże recenzji oraz oczywiście do zapoznania się z tą produkcją. Warto.
Od siebie dodam dwie rzeczy:
Pierwsza- bajeczki typu Slenderman, inne Euklidy i sraki tworzone na podstawie creepypast przy Amnezji to śmiech na sali, wywoływany poprzez banalne "jump-momenty". Nie ma nawet porównania jak chodzi o skalę prawdziego niepokoju, niepewności i sposobu budowania atmosfery.
Druga- jeśli zdecydujecie się grać w tę grę, upraszam o obcowanie z nią TYLKO wieczorami/nocą w ciemnym pokoju i najlepiej ze słuchawkami na uszach.
Przykładowy filmik z pierwszej części Amnezji: Mroczny Obłęd.
Uwaga: w najnowszym numerze CD-Action Amnezja: Mroczny Obłęd, tak więc nie pozostaje nic innego jak brać i gierczyć do bólu.
Zeszłoroczny trailer, jeszcze(niestety) nie wydanej drugiej części gry spod szyldu Amnesia, czyli wg mnie najmocniejszego horroru jaki kiedykolwiek wyszedł na PC. Jestem wręcz maniakiem horrorów(zarówno filmów jak i gier) tak więc mogę powiedzieć, że nie jestem laikiem w tej dziedzinie.
Tytuły takie jak Forbidden Siren, Fatal Frame, Nosferatu:Symfonia Grozy, Silent Hill (i w cholerę innych). momentami są mocne, jednak żaden z nich nie wywołał u mnie bólu brzucha oraz nóg(osobista reakcja na paraliżujący strach) w przeciwieństwie do pierwszej części Amnezji- Mrocznego Obłędu. Nie będę tutaj streszczał ani recenzował gry, bo ludzi, którzy już to zrobili jest od groma. Zachęcam więc do przeczytania tychże recenzji oraz oczywiście do zapoznania się z tą produkcją. Warto.
Od siebie dodam dwie rzeczy:
Pierwsza- bajeczki typu Slenderman, inne Euklidy i sraki tworzone na podstawie creepypast przy Amnezji to śmiech na sali, wywoływany poprzez banalne "jump-momenty". Nie ma nawet porównania jak chodzi o skalę prawdziego niepokoju, niepewności i sposobu budowania atmosfery.
Druga- jeśli zdecydujecie się grać w tę grę, upraszam o obcowanie z nią TYLKO wieczorami/nocą w ciemnym pokoju i najlepiej ze słuchawkami na uszach.
Przykładowy filmik z pierwszej części Amnezji: Mroczny Obłęd.
Uwaga: w najnowszym numerze CD-Action Amnezja: Mroczny Obłęd, tak więc nie pozostaje nic innego jak brać i gierczyć do bólu.
Zapewne wielu z was ogląda, jednak jest pewnie sporo ziomków, którzy na to jeszcze nie trafili lub nie oglądają seriali w ogóle, bądź nie chcą zepsuć sobie wizerunku Lectera, jaki stworzył niesamowity Anthony Hopkins. Niepotrzebnie - serial Hannibal (który powinien się nazywać raczej "Will Graham") to mocna rzecz, zawierająca wszystko to, co lubimy w tego typu filmach. W tej chwili leci w TV już 6 odcinek (Na AXN za free). Przygotowałem krótki (trzy minuty) miks z tylko dwóch odcinków - czwartego i piątego.
Na zachętę, by niektórzy mogli zobaczyć co tracą
Hannibala Lectera gra bardzo porządnie Mads Mikkelsen. Nie jest to gentleman tego typu co sir Hopkins, ale wywiązuje się z zadania znakomicie. Sam serial to niezła psychodela, mroczna muza, ciemne pomieszczenia, zresztą zobaczcie sami.
Moja ulubiona scena (piąty odcinek) zaczyna się w 2:07.
Szczegóły serialu znajdziemy na Wiki
Na zachętę, by niektórzy mogli zobaczyć co tracą
Hannibala Lectera gra bardzo porządnie Mads Mikkelsen. Nie jest to gentleman tego typu co sir Hopkins, ale wywiązuje się z zadania znakomicie. Sam serial to niezła psychodela, mroczna muza, ciemne pomieszczenia, zresztą zobaczcie sami.
Moja ulubiona scena (piąty odcinek) zaczyna się w 2:07.
Szczegóły serialu znajdziemy na Wiki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów