18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Trailery, filmy, fragmenty filmów, zajawki [zbiorczy]
B................S • 2010-08-13, 23:26
Marek Kondrat's szoł:

A gdybym umarła...?

Romantyk

Powrót do domu

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
R................s 2013-05-04, 16:15
chujowe to jest i nie interesują mnie symboliczne znaczenia.. jak coś się chujowo ogląda to jest chujowe i koniec kropka.
Zgłoś
D................k 2013-05-04, 18:59 4
Portugalski horror krótkometrażowy.

Zgłoś
perzu25 2013-05-04, 19:25
Ciekawe co ćpał scenarzysta A ten potworek to trochę Buke z muminków przypomina.
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-05-04, 20:19
Ja pierdole
Zgłoś
E................k 2013-05-05, 0:49
Socjopata Bronson w najlepszej postaci , dobry skrót filmu .

Zgłoś
plackie 2013-05-05, 13:19 2
dokument o patologii wsi polskiej. długie ale warte obejrzenia. właściwie dziwi mnie, że nie było. bo to stare. a po tagach się nic nie znalazło.

wrzucam tylko zwiastun na zachętę, ale cały film w znanym portalu youtube jest dostępny
Zgłoś
E................k 2013-05-05, 13:29
Chcesz za darmo poruchać ? Jedziesz na wieś i bierzesz jakieś wieśniary ;p
Zgłoś
grzybek507 2013-05-05, 13:29
- E matka świniok je do kupienia.
Zgłoś
łonder 2013-05-05, 13:39
"Jak nie ma co się robić to... to... z nudów wszystko się robi...
Jak mi się nudzi to wyciągam kosiarkę i zaczynam kosić...".

Aby za ruchać czy to nie za darmo czy też za pieniądze to trzeba odejść z przed komputera;).
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2013-05-05, 13:40
To akurat są aktorzy, ale sytuacja jak najbardziej realna. W tamtych rejonach wiele razy byłem i bieda jest tam okropna. Najgorsze, że im ciężko się z tego wyrwać. Zaraz ktoś napisze, żeby się wzięli do pracy, ale zapominacie o tym, że oni nawet nie mają na bilet, są bez wykształcenia i to wręcz "mission impossible". Uciekają stamtąd mając 100zł w kieszeni do najbliższego miasta i co dalej? Ile przeżyją? Gdzie zamieszkają? To takie błędne koło, bo pakujemy kasę w nasze miasta, a wsie odcina się od świata. A1, A4, obwodnica, szybka kolej, a tam? Udeptane ścieżki. Nawet tworząc tam coś, nie da się konkurować, bo brak chociażby infrastruktury.

Ja urodziłem się i wychowałem w centrum miasta, ale ludzi ze wsi darzę większym szacunkiem, bo mają trudniejszy start. Imponują mi, gdy coś osiągają.
Zgłoś
plackie 2013-05-05, 14:02
to prawda. co pracowitszy student to ze wsi.
Zgłoś
NWC 2013-05-05, 14:05
grzybek507 napisał/a:

- E matka świniok je do kupienia.

-a skąd pieniądze weźmiesz?
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-05-05, 14:21
W pole wypierdalać a nie do remizy.
Zgłoś
D................k 2013-05-07, 9:08 10

Przesadzili ze wspomagaczami.
Zgłoś
koreapłn 2013-05-09, 5:11 1
hinduskie mordobicie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem