📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rozwaliło mnie to(Dodam, że właśnie obejrzałem "Donnie Darko" więc to wyjaśnia moje rozjebanie )
Oglądałam ten film dawno, dawno temu... Nie zaskoczyłeś mnie -_- Piwa nie ma.
"Cyrk motyli" jest to krótkometrażowy film, mający uświadomić widzowi poważny problem - brak akceptacji samego siebie oraz brak poczucia własnej wartości.
Lubię ten serial, pierwszy i drugi sezon był naprawdę niezły. Trzeci to już jakaś kpina, dłużyzna i dialogi trwające po 20 minut na tematy które kompletnie mnie nie interesują. Zupełnie jakbym oglądał Beverly Hills 90210 w wersji z lat 90'
Macie tu mój delikatny remiks intra stylizowanego na klasyczne VHS
Czekam na odcinek w którym jeden ze smoków Denerys uświadamia sobie że jest gejem
Tej wersji nie było, bo ciąłem i miksowałem dziś rano
/watch?v=7sghG3pvtAc
Macie tu mój delikatny remiks intra stylizowanego na klasyczne VHS
Czekam na odcinek w którym jeden ze smoków Denerys uświadamia sobie że jest gejem
Tej wersji nie było, bo ciąłem i miksowałem dziś rano
/watch?v=7sghG3pvtAc
Przeczytaj ksiązki, serial nie odbiega zbytnio od tworczosci Martinsa, nagrywany jest nawet pod jego okiem... I wydaje mi sie ze serial mimo wszystko jest super
no ta, lepiej żeby się ciągle napierdalali toporami.
ja jednak wole dowiedzieć się czegoś o postaciach, dialogi są ciekawe i przyjemnie się ich słucha.
ja jednak wole dowiedzieć się czegoś o postaciach, dialogi są ciekawe i przyjemnie się ich słucha.
Cytat:
dłużyzna i dialogi trwające po 20 minut na tematy które kompletnie mnie nie interesują.
Jeny, straszne, dać Ci chusteczkę?
Nie rozumiem ludzi, serial wyjątkowo jest zgodny z książką i do tego bardzo dobrze zrobiony, ale i tak znajdą się jakieś jęczydupy.
Ja czekałem jebane 4 lata na "Taniec ze smokami" i kurwa nie narzekałem, bo jest to jedna z najlepszych sag fantasy i było warto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów