📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hehe dobre! a jak film? Słyszałem, że słaby
wybitny nie jest ale do prostej rozrywki się nadaje
Ogladalem ten film w ostatnia sobote. Na trzeźwo nie do przełknięcia. No chyba, ze masz IQ 70 (ziemniak ma 40) to tak... Poleceam grube lolo przed i w trakcie oglądania
Co Ferdek Kiepski sadzi o babach za kierownica i do czego sie nadaja
Ostatnia scena z filmu "Movie 43" Jak ktoś nie oglądał, polecam, strasznie popierdolony film .
Ten filmik to zwieńczenie, tak jebnięte, że śmieszne.
PS: Prosiłbym jakiegoś moda, żeby wrzucił to na sadolowy hosting. Bo coś mi się nie udaje.
Ten filmik to zwieńczenie, tak jebnięte, że śmieszne.
PS: Prosiłbym jakiegoś moda, żeby wrzucił to na sadolowy hosting. Bo coś mi się nie udaje.
300 Rise of an Empire Trailer - będzie się działo, dziwne że nikt tego nie wstawił wcześniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów