📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Genialna scena z filmu pt.:"Django"
Nigga in the house?
Jeśli ktoś nie rozumie dialogów to polecam obejrzeć cały film z lektorem
PS. Jeśli było to słabo otagowane.
Nigga in the house?
Jeśli ktoś nie rozumie dialogów to polecam obejrzeć cały film z lektorem
PS. Jeśli było to słabo otagowane.
Jako, że nudzi mnie już to co się działo na Łazienkowskiej i pierdoleniem TV o dantejskich kurwa scenach(haha) wstawiam filmik, który pokaże wszystkim, że piłka nożna to nie jest tylko to co pokażą w TV. Zabawa, race, głośne śpiewy i grono zajebistych ludzi. Bo jak to się mówi piłkarze, trenerzy,działacze się zmieniają, ale kibice nigdy. Polecam HD i pełny ekran.
Właśnie pojawił się trailer filmu Miasto 44, filmu fabularnego umieszczonego w czasie powstania warszawskiego. Zrobiony na wzór holiłudzki znaczy strzelaniny i wybuchy. Jednakże wygląda fajnie, oby tylko najlepsze sceny nie były umieszczone w trailerze.
Premiera wrzesień 2014
Premiera wrzesień 2014
nie można zrobić jakiegoś filmu dotyczącego jakiegoś innego zrywu patriotycznego?
to będzie kolejne gówno jak szaniec, stawiane na równi z naszymi komediami romantycznymi.
Cytat:
to będzie kolejne gówno jak szaniec, stawiane na równi z naszymi komediami romantycznymi.
sam jestes gowno.
~ Wolna Polska!
blokern
podchodź do filmów mniej emocjonalnie, "Kamienie na Szaniec" już przed premierą wysmarowano i wiadome jest, że znowu będą oczerniać bohaterów, tak samo było z "Tajemnicą Westerplatte" , potomkowie tamtych walczących ludzi nie potrafią uwierzyć, że można aż tak robić do własnego gniazda jak to robią polscy "reżyserzy".
A tak na marginesie to już ta cała otoczka i wałkowanie Powstania robi się nudne. są ppowstania:
-oleskie
-leskie
-śląskie
-wielkopolskie
-czortkowskie
-i cała masa innych zrywów bądź strajków wartych przypomnienia, a nie wałkowania tego samego wydarzenia.
podchodź do filmów mniej emocjonalnie, "Kamienie na Szaniec" już przed premierą wysmarowano i wiadome jest, że znowu będą oczerniać bohaterów, tak samo było z "Tajemnicą Westerplatte" , potomkowie tamtych walczących ludzi nie potrafią uwierzyć, że można aż tak robić do własnego gniazda jak to robią polscy "reżyserzy".
A tak na marginesie to już ta cała otoczka i wałkowanie Powstania robi się nudne. są ppowstania:
-oleskie
-leskie
-śląskie
-wielkopolskie
-czortkowskie
-i cała masa innych zrywów bądź strajków wartych przypomnienia, a nie wałkowania tego samego wydarzenia.
stare ale jare
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów