📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tylko pytałem.
Zwiastun ciekawie zapowiadającego się filmu, Seth Macfarlane aka family Guy , Neil Patrick Harris aka gej ale jest spoko to olewamy to że jest gejem i Liam Neeson aka Zeus jako czarny charakter?
Dużo prostackiego humoru i absurdu - musi się przyjąć
Dużo prostackiego humoru i absurdu - musi się przyjąć
Liam Neeson? Piwo bez oglądania.
wypominać Doogiemu że jest gejem to lekka przesada... jest kurewsko dobrym aktorem a gimbusiarnia zna go tylko z tego że jest gejem w garniturze...
@Sapphiron
Nikt nikomu nic nie wypomina, a nazwanie geja gejem to żadna przesada. A poza tym to przydałoby Ci się to gimnazjum które tak wyśmiewasz , może nauczyliby Cię czytać ze zrozumieniem - napisałem że NPH jest spoko
Nikt nikomu nic nie wypomina, a nazwanie geja gejem to żadna przesada. A poza tym to przydałoby Ci się to gimnazjum które tak wyśmiewasz , może nauczyliby Cię czytać ze zrozumieniem - napisałem że NPH jest spoko
Czy ktoś mi powie co jest śmiesznego w tym zwiastunie? W dobie internetu wszystkie komedie są skazane na porażkę
W czasach zjebanych komedii fuu romantycznych filmy w prostackim humorem są na wagę złota
Zajebisty film się szykuje
Gdzie wszyscy krzykacze, co tylko piszą: pedał, do gazu, itp?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów