📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SteelMike napisał/a:
Gdzie wszyscy krzykacze, co tylko piszą: pedał, do gazu, itp?
Nie wrócili jeszcze ze szkoły.
To żeby jeszcze bardziej namieszać w głowach dodam, że również Seth walczy o prawa homo
Z tego co zauważyłem ich nienawiść do pedałów i czarnych kończy się wtedy, kiedy ten ktoś jest słynnym aktorem, piosenkarzem lub sportowcem. Hipokryci
Już dawno przestałem chodzić do kina. Ten trailer utrzymuje mnie w przekonaniu, że dobrze robię.
Ja za to zauważyłem, że nienawiść do ciapatych, pedałów, żydów, czarnych, cyganów (no chyba przesadziłem bo nie ma uczciwego cygana) kończy się wtedy, gdy jest on normalnym człowiekiem, nie powiela stereotypów. Czyli, że murzyn nie uważa każdego "białasa" za rasistę i nie żyje z zasiłku, tylko próbuje normalnie funkcjonować, tak samo z innymi znienawidzonymi społecznościami. Jednak dla większości ciężko jest to zrozumieć, bo na sadolu to jednak za dużo inteligentnych ludzi nie ma. Ciężko z kimś podyskutować na poziomie.
nsa napisał/a:
ZNajac życie wszystkie "śmieszne" sceny z filmu są już w trailerze.
Musisz być kurwa aż takim polakiem?!
Jest Charlize Theron. Jest spoko.
Ty chodziłeś do kina. Ja chodzę na filmy.
Sick_Stick napisał/a:
Już dawno przestałem chodzić do kina. Ten trailer utrzymuje mnie w przekonaniu, że dobrze robię.
Ty chodziłeś do kina. Ja chodzę na filmy.
Śmieszne było chyba tylko to "Mi la ku nis" (taka mała trivia: Mila Kunis miała wystąpić w tym filmie bo jest przyjaciółką Seth'a McFarlane'a ale terminy nie pokryły jej się z terminem zdjęć i zrezygnowała, zastąpiła ją Charlize Theron która musiała nosić perukę bo w międyczasie zgoliła włosy na potrzeby nowego "Mad Maxa") reszta "kawałów" mocno przewidywalna
Jedno prawactwu trzeba przyznać - dobrze się ogląda filmy robione według ichniejszej ideologii tzn. heroiczny policjant kontra bestialski przestępca uosabiający cechy wręcz szatańskie. Przyjemny seans ale tylko po uprzednim odmóżdżeniu...
Die Hard - Maksimum! Nie ma lepszych filmów.
Oczywista "Opcy" też!
Wszystko widziałem, kurwa stary jestem jak pies....
Oczywista "Opcy" też!
Wszystko widziałem, kurwa stary jestem jak pies....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów