📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mało sadystyczne ale ja się jaram na taki trywialny rozpierdol rodem z lat 90. Pierwszy oficjalny trailer gdzie widać coś więcej niż mało. Taka pakieta aktorów starego kina akcji nie często spotyka się na ekranie...to dla tych co nie widzieli 1 i 2. A jak ktoś widział 1 i 2 i mu się nie podobało to albo gimba,albo cipa albo bezjajec.
gimba to właśnie ogląda tą serie. Film akcji traci sens jeśli jest w nim cała zgraja tych którzy zawsze grali osobno dobre charaktery. Są zajebiści i nikt nie umiera. Stallone powinien dawno zająć się np. kopaniem ogródka a nie filmami. Poza jako takimi efektami specjalnymi nie ma to ani fabuły ani humoru, bieda, a ludzie oglądają bo są jak są w jednej kupie znani aktorzy kina to musi być fajne...
pieprzysz frajerze. Lepiej wracaj do swojej seri zmierzchu trzepać kapucyna.
Niezniszczalni, RED i znajdzie się jeszcze pewnie pare filmów. Uwielbiam starą gwardię w sytych filmach akcji, gdzie fabuła jest tylko tłem dla rozpierdolu. Kiedy Pasikowski zbierze Lindę, Pazurę, Bakę i paru innych i dokurwi jakiś potężny film z hektolitrami krwi?
Tak wyglądają prawdziwi faceci. BEZ zerówek. BEZ rurek. BEZ pedantyzmu. Stara solidna gwardia i powiew lat, gdzie nikt nie słyszał o srajbuku i emo-fonie. Solidny męski rozpierdol.
ale carter ma zapalenie stulejki
Przecież to genialny film! to jest kurwa akcja!
Boom boom piw paw hłyczy hłyczy boom flaki piwa paw dziura w głowie boom kurwa!
To jest to! Jebać fabułe! rozpierdalać! strzelać! zabijać! T O J E S T KURWA T O eksplozje! karabiny! martwi ludzie! krew! nie mogę się doczekać!
Przecież to genialny film! to jest kurwa akcja!
Boom boom piw paw hłyczy hłyczy boom flaki piwa paw dziura w głowie boom kurwa!
To jest to! Jebać fabułe! rozpierdalać! strzelać! zabijać! T O J E S T KURWA T O eksplozje! karabiny! martwi ludzie! krew! nie mogę się doczekać!
Ta seria w sposób perfidny żeruje na sentymencie kinomanów...
I za to ją lubię.
Dobrze zobaczyć w jednym filmie aktorów na których kinie się dorastało.
I za to ją lubię.
Dobrze zobaczyć w jednym filmie aktorów na których kinie się dorastało.
carter74621 napisał/a:
gimba to właśnie ogląda tą serie. Film akcji traci sens jeśli jest w nim cała zgraja tych którzy zawsze grali osobno dobre charaktery. Są zajebiści i nikt nie umiera. Stallone powinien dawno zająć się np. kopaniem ogródka a nie filmami. Poza jako takimi efektami specjalnymi nie ma to ani fabuły ani humoru, bieda, a ludzie oglądają bo są jak są w jednej kupie znani aktorzy kina to musi być fajne...
Rozumiem, że Ci gimnazjum zamknęli i masz teraz pretensję do całego świata. Ale nie stresuj się. Twoi tatusiowie na pewno są z Ciebie dumni.
To jest kurwa genialne kino!
Może mózgu nie rozwija ale za to jak świetnie bawi
Do takiego filmu koniecznie browar, szkoda, że w kinie taki drogi...
Znowu trzeba przemycać w torebce partnerki >
Może mózgu nie rozwija ale za to jak świetnie bawi
Do takiego filmu koniecznie browar, szkoda, że w kinie taki drogi...
Znowu trzeba przemycać w torebce partnerki >
Filmy to ja wole oglądac w domu, bez tucina idiotów dracych morde za plecami. Nawet tydzien po premierze...
(Tak kurwa kradne z internetów... ale za to w Full HD i dźwiekim 5.1 )
(Tak kurwa kradne z internetów... ale za to w Full HD i dźwiekim 5.1 )
Piwo dla Stallone za pomysł, ale napluję do niego za chujową rolę dla Van Damme, którego lubię bardziej od Lundgrena - ale Lutz? To już przeginka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów