📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polskie kino to dno i kilo mułu a jak wyjdzie coś konkretnego to ledwo co to ktoś obejrzy, co do filmiku to 100 % prawdy, zagraniczne Kino ( Amerykańskie najbardziej) to mistrzostwo.
Marchew
Nie jest aż tak źle, kilka dobrych filmów nakręcono ostatnio. "Drogówka" np. albo "Pokłosie". "Wałęsa" też nie był najgorszy.
o kurwa, co jebie testosteronem w komentarzach, na sadolu prawdziwych twardzieli więcej niż w "niezniszczalnych". wesoło.
Po chuj bawią sie w takie reklamy. Wystarczył by filmik z kamerą przy tłumiku i dobrym mikrofonem.
dodatkowo jeden pod maską
dodatkowo jeden pod maską
Witam,
wczoraj w TV był emitowany nieco mniej popularny od arcydzieł kinematografii polskiej ("Chłopaki nie płaczą", "Psy", "Poranek kojota"), utrzymany w podobnym klimacie, film pt. "Reich". Tym, którzy nie widzieli, polecam, a na zachętę zamieszczam trailer.
Szczególnie polecam moment 3:32
Przeglądałem sadistic'a przez ostatnie 4 lata i filmiku nie znalazłem, po tagach też nie było.
wczoraj w TV był emitowany nieco mniej popularny od arcydzieł kinematografii polskiej ("Chłopaki nie płaczą", "Psy", "Poranek kojota"), utrzymany w podobnym klimacie, film pt. "Reich". Tym, którzy nie widzieli, polecam, a na zachętę zamieszczam trailer.
Szczególnie polecam moment 3:32
Przeglądałem sadistic'a przez ostatnie 4 lata i filmiku nie znalazłem, po tagach też nie było.
Nie wiem czego ale dla mnie jeden z najlepszych filmów w tej tematyce choć właściwie niczym nie zaskakuje.
piekny SL.
Jeden z najsłabszych filmów Pasikowskiego.
Zajebisty film muszę go obejrzeć, niema co z Lindą to gówniane filmy raczej nie wychodzą.
a co on kurwa Batman? hehe dobre
akurat ten film bardziej nudził niż wciągał, nic nadzwyczajnego, poza kilkoma ciekawymi momentami i dobrą końcówką
rhonin napisał/a:
("Chłopaki nie płaczą", "Psy", "Poranek kojota"), utrzymany w podobnym klimacie, film pt. "Reich".
Chyba Cię popierdoliło. Co najwyżej PSY trzymają podobny klimat, pozostałe dwa to popierdółki jakieś
Monica Bellucci w bardzo brutalnej scenie gwałtu z bardzo dobrego filmu Nieodwracalne z 2002 roku.
Polecam film kto nie oglądał
Aż dziw bierze że nie zostało to wcześniej wrzucone albo ktoś tagi dał z dupy wzięte.
Mnie osobiście scyzoryk w kieszeni się otwiera jak widzę tą scenę.
Dodają to tutaj bo na harda za słabe nie takie rzeczy były dodawane, poza tym jest to film który normalnie leciał w kinach oczywiście z ograniczeniami wiekowymi ale to jest sadistic a nie przedszkole.
Jak za słabe to na harda
Polecam film kto nie oglądał
Aż dziw bierze że nie zostało to wcześniej wrzucone albo ktoś tagi dał z dupy wzięte.
Mnie osobiście scyzoryk w kieszeni się otwiera jak widzę tą scenę.
Dodają to tutaj bo na harda za słabe nie takie rzeczy były dodawane, poza tym jest to film który normalnie leciał w kinach oczywiście z ograniczeniami wiekowymi ale to jest sadistic a nie przedszkole.
Jak za słabe to na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów