📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
producenci keczupu dają lajka
Fajne to są majtki twojej siostry A to jest gówno na maksa dla debili zero strachu tylko śmiech z lipy hahaah ale gówno
Muhannad napisał/a:
Fajne to są majtki twojej siostry A to jest gówno na maksa dla debili zero strachu tylko śmiech z lipy hahaah ale gówno
majtki jego siostry
Scena z serialu "Only horses and fools". Dwaj bracia wyrywają laski w dyskotece na patent-ściemę że starszy jest menadżerem młodszego, rzekomo znanego tenisisty...
Myślę, że twórcy to pierdoleni pedofile. Przez pół roku prowadzić kasting, żeby każdego dnia marszczyć chuja pod stołem do 'twerkujących' dzieci.
Ten film wygrał jakąś nagrodę na jakimś tam festiwalu, nie pamiętam jakim. Okazało się, że twórca festiwalu, to pedofil, którego potem zapuszkowano. Wiadomo już, kto będzie ten film oglądał z wypiekami i na kim ten film zarobi. Na pedofilach, dla których spadł on z nieba.
Jebać każdą kurwę, która wspiera pedoflixa swoimi pieniędzmi
Ktoś powinien się zająć tymi prawicowymi śmieciami co wszędzie widzą podteksty. Obawiam się że te osoby muszą być mocno skrzywione i niebezpieczne dla małych dzieci. Freud by się wami zajął prawicowe śmieci.
Miles87 napisał/a:
Ktoś powinien się zająć tymi prawicowymi śmieciami co wszędzie widzą podteksty. Obawiam się że te osoby muszą być mocno skrzywione i niebezpieczne dla małych dzieci. Freud by się wami zajął prawicowe śmieci.
Nie odpowiadajcie mu, to zwykły troll
Fajne laski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów