📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Ja pierdole ten film porusza problem seksualizacji dzieci , szczególnie dziewczynek. Co wy kurwa ślepi jesteście, że nie dostrzegacie , że coś się zjebało? 20 lat temu 11 latka wyglądała jak dziecko , dzisiaj małe kurwiszcza malują się i pozują pół nago na insta . Film tratuje o konflikcie między matką , która w oczach córki jest konserwatywna, a dzieckiem które pod wpływem otoczenia stara się być bardziej dorosłe niż jest. Jak was prawda w oczy kole to wypierdalać .
Eknen napisał/a:
Ja pierdole ten film porusza problem seksualizacji dzieci , szczególnie dziewczynek. Co wy kurwa ślepi jesteście, że nie dostrzegacie , że coś się zjebało? 20 lat temu 11 latka wyglądała jak dziecko , dzisiaj małe kurwiszcza malują się i pozują pół nago na insta . Film tratuje o konflikcie między matką , która w oczach córki jest konserwatywna, a dzieckiem które pod wpływem otoczenia stara się być bardziej dorosłe niż jest. Jak was prawda w oczy kole to wypierdalać .
Nie widziałaś tego filmu a pierdolisz jakieś swoje interpretacje z dupy wzięte
BÓG CIĘ BARDZO KOCHA!
„Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.„ (Ewangelia Jana 3:16)
JEZUS CHRYSTUS JEST BOŻĄ ODPOWIEDZIĄ
Jezus umarł za Ciebie na krzyżu: „Bóg zaś okazuje nam swoją miłość przez to, że Chrystus umarł za nas, gdy byliśmy byli jeszcze grzesznikami.” (List do Rzymian 5:8).
JEZUS JEST ZBAWICIELEM
„Tym zaś, którzy Go przyjęli dał prawo stać się dziećmi Bożymi, tym, którzy wierzą w imię Jego.„ (Ewangelia Jana 1:12)
„Oto stoję u drzwi i kołaczę. Jeśli kto usłyszy mój głos i otworzy drzwi, wejdę do niego i będę z nim wieczerzał, a on ze Mną.” (Księga Objawienia 3:20)
Zbawienie jest darem, za który nie jesteśmy w stanie zapłacić. Bóg dał nam wolną wolę i decyzję wyboru: czy wrócimy do Niego i będziemy rzeczywiście spełnieni i zaspokojeni, czy wybierzemy życie na własną rękę, ryzykując oddzielenie od Niego na wieki?
Jaki efekt ma przyjęcie zbawienia?
Zbawienie duszy to proces przemiany życia, bez znaczenia w jak ciężkiej jesteś sytuacji. Jeśli oddasz swoje życie Chrystusowi On będzie działa w Twoim życiu.
Jak przyjąć zbawienie?
Ten sam Jezus, który przemienił życie wielu ludzi przeszło 2000 lat temu, żyje dzisiaj i ma realną moc, aby zmienić także Twoje życie, bez względu na okoliczności i przeszłość.
Jeśli chciałabyś/chciałbyś zaprosić Pana Jezusa do swojego serca i poprosić, aby przemienił Twoje życie, możesz pomodlić się tą krótką modlitwą:
„Ojcze, wiem, że złamałem/złamałem Twoje Prawo i moje grzechy oddzielają mnie od Ciebie. Bardzo tego żałuję, pragnę odwrócić się od mojej grzesznej przeszłości i poddać moje życie Tobie. Proszę, przebacz mi i pomóż mi żyć w sposób, który będzie się Tobie podobał. Wierzę, że Twój Syn Jezus Chrystus umarł za moje grzechy na krzyżu, powstał z martwych, żyje i słyszy moją modlitwę. Otwieram Ci drzwi mojego serca i zapraszam Jezusa Chrystusa, aby stał się Panem mojego życia i panował w moim sercu od teraz na zawsze. Proszę, ześlij swojego Ducha Świętego, aby pomógł mi być Tobie posłusznym/posłuszną i pełnić Twoją wolę do końca mojego życia. Modlę się w imieniu Jezusa Chrystusa. Amen.”
Co za gawno...
Dobry shit.
Kolejne hollywoodzkie gówno, które stawia na efekciarstwo, nie realizm. Może, gdyby producenci filmów nie stawiali na efektowne wybuchy, sceny walk, to by nie dochodziło do tylu wypadków i przestępstw. W końcu nie jeden wysadził coś w powietrze, czy komuś pierdolnął, by było "jak w filmie". No, ale hajs ze sprzedaży biletów musi się zgadzać. Pomijam już fakt, że ten facet ze sceny walki najpóźniej po 4 razie odcięłoby go, i leżał by kopany na podłodze autobusu. No i NACZELNA zasada, gdy dostaniesz kosą lub coś dużego wbije Ci się w ciało - ciało obce zostawiasz na miejscu, NIE RUSZASZ do momentu, jak nie znajdziesz się w szpitalu. Takie ciało obce działa jak korek, a jak je wyjmiesz to możesz się wykrwawić. Kolejna filmowa bzdura za którą producent powinien beknąć w sądzie, bo zobaczy ktoś taki debilizm i nieświadomie wyśle kogoś na tamten świat, zamiast mu pomóc. I nie - nie jest to najlepsza scena walki w filmie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów