📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawie jak Bolid Młodzieży Wiejskiej, tylko że nie ma drzwi więc ze zimnego łokcia nici
@HondaH22
Raczej Wiejski Sprzęt Kaskaderski.
Raczej Wiejski Sprzęt Kaskaderski.
co za kurwa zazdrośniki jebane...
co za kurwa zazdrośniki jebane...
@bujakalas Raczej nie BMW bo tam stosują proste wały więc silnik inaczej brzmi, amerykańce stosują cross-plane dlatego silnik 'bulgocze'.
ale dragster hehe
poprostu super maszyna wystarczy zmienic zębatkę
bo ta co jest normalnie w traktorze to musi być na uciąg a nie na szybkość :]
wieć założyć trzeba małą
bo ta co jest normalnie w traktorze to musi być na uciąg a nie na szybkość :]
wieć założyć trzeba małą
marcinsud napisał/a:
@bujakalas Raczej nie BMW bo tam stosują proste wały więc silnik inaczej brzmi, amerykańce stosują cross-plane dlatego silnik 'bulgocze'.
Ja bym raczej obstawiał, że to przez OHV, w BMW odkąd pamiętam zazwyczaj był SOHC lub DOHC. W tym traktorze nie widzę paska rozrządu przy głowicy, więc na 99% jest to silnik z usa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów