📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heh. ciekawe Kto by sie odważył z was posmigać na 2 kołach Claas'em za 365 Tyś. zł netto ;]
pimpek82 napisał/a:
Kolejny kseruś który oglądajac wykop pragnie zabłysnąć na sadisticu....
nie każdy spędza całe życie przed kompem ślędząc wszystkie możliwe portale, więc sie pierdol.
a co do filmiku to trzeba mu przyznać że odważny z niego skurwiel.
Dwa, co do Twojego komentarza, jeśli dla Ciebie jazda traktorem na dwóch kołach prawie rozwalając ogrodzenie, jest odwagą, a nie przejawem debilizmu lub umiejętności to w tym momencie żal nad Toba tak mi ścisną dupe że musze iść na spacer.
Dwa, co do Twojego komentarza, jeśli dla Ciebie jazda traktorem na dwóch kołach prawie rozwalając ogrodzenie, jest odwagą, a nie przejawem debilizmu lub umiejętności to w tym momencie żal nad Toba tak mi ścisną dupe że musze iść na spacer.
Kurwa, dobry typ. Złamał prawo fizyki, jadąc na lewych kołach i skręcając w prawo, by się postawić do poziomu, zamiast jebnąć w tym momencie na bok
ścisną - nie wpadłbym na to. Szacunek za wyobraźnię!
@Hansss
prędzej takim niż zdartym ursusem C-330 za 4500 zł
prędzej takim niż zdartym ursusem C-330 za 4500 zł
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów