Chyba to, co sadole I sadolki lubią najbardziej: traktor zagłady, seks, rozjechane ciała?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Chyba to, co sadole I sadolki lubią najbardziej: traktor zagłady, seks, rozjechane ciała?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupie i nie artystyczne.
Syn_Milionera napisał/a:
Głupie i nie artystyczne.
I już wiadomo co to za artysta po sraniu zostawia graffiti na ścianach kibla
swiderEK1 napisał/a:
z papierosem? jakie to nieodpowiedzialne
z jointem**
swiderEK1 napisał/a:
z papierosem? jakie to nieodpowiedzialne
z jointem**
turor napisał/a:
Co drugi by ją jeszcze zapinał póki się nie odklei od ziemi
Pierdol póki ciepła!
Mnie się tam taka wiejska sztuka podoba.
Bezgłowa Barbie i beznogi chuj.
Bezgłowa Barbie i beznogi chuj.
kinio7777 napisał/a:
A mnie zastanawia po co traktor w zboże wjeżdża?
Autor obrazka nie ma pojęcia. Kazali, to rysował.
Ale nie myślał.
kinio7777 napisał/a:
A mnie zastanawia po co traktor w zboże wjeżdża?
Traktorzysta najebany oczywiście.
ALFONZO napisał/a:
a co oni niby głusi oboje są i nie słyszeli jak nadjeżdża? fejk!
Fejk jak chuj, do traktora którym jeździ się po zbożu, opony zakłada się w drugą stronę, by się nie ślizgały na ziarnkach i zabierały urobek ku środkowi. W ogóle, to zdjęcie wygląda jakoś dziwnie, ten dym jakoś nienaturalnie się unosi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów