Ku przestrodze. Skończyło się tylko na 500pln mandatu i 8 punktach dla kierowcy ciągnika. Samochód cały bok ma rozwalony.
Ku przestrodze. Skończyło się tylko na 500pln mandatu i 8 punktach dla kierowcy ciągnika. Samochód cały bok ma rozwalony.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież ten rolnik od kilkudziesięciu lat obrabia to pole, nie wspominając o jego przodkach, więc każdy jadący tą drogą powinien to wiedzieć i uważać podczas prac polowych, bo inaczej może dojść do wypadku. Tego dnia od rana już tam jeździł w te i we wte, i każdy to widział, więc w czym problem? A to, że stanął w poprzek drogi pługiem i ktoś nieuważny mu w ten pług uderzył, to nie wina rolnika. Akurat taka wyniknęła sytuacja i rolnik nie miał innego wyjścia.
Co ty kurwa pierdolisz? idź stąd!
szybciej trzeba było zapierdalać
Szybciej? Ty muminie, to jest szybko?!
Ty chyba jeździsz Sejczolem z wbudowanym ograniczeniem do 50 km/h i dla Ciebie wszystko ponad to = szybko!!!
Policjant stwierdził że miałem duuużo szczęścia. Rolnik przed przyjazdem policji jeszcze się pultał, że to moja wina :O. Filmik wszystko wyjaśnił.
Chciałbym jeszcze podziękować ludziom, którzy się zatrzymywali i pytali o pomoc, oraz obsłudze karetki pogotowia, która też się zatrzymała i ratownicy spytali się czy potrzebna pomoc. To buduje wiarę w ludzi.
Pozdrawiam
Wyobraźcie sobie tam motocyklistę, który zapierdala 200km/h
Nie musiał by 200 jechać
Za narażenie czyjegoś życia 500PLN to kpina. Jakby kierowca osobówki zajebał centralnie szybą, prawdopodobnie nie przeżyłby.
Nie żebym się czepiał ale w naszym kraju za narażanie naszego życia niektórzy premie sami sobie przyznają.
Dlatego ma sie w aucie swiatła długie
Żeby oślepiać tych co jadą z naprzeciwka? Prawko to chyba robiłeś u sołtysa w stodole.
Jakie kulturalne towarzystwo. Żadnego darcia żadnych przekleństw. Można. Można
Bo to lampart z klementysia jechały
Natomiast to, że najechałeś... cóż. Dlatego właśnie staram się unikac jazdy po zmroku, a jak już muszę to jadę baaardzo wolno i ostrożnie, bo tak naprawdę CHUJA widać i łatwo zaliczyć dzwona z najróżniejszych przyczyn.
Wyobraźcie sobie tam motocyklistę, który zapierdala 200km/h
Weź kurwa ssij obszymurze. Wszyscy jadą 200.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów