film oczywiście z ....... Rumuni! ha! tu was mam!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dawno takiego soczystego pierdolnięcia nie widziałem, jak kłoda jebnęła, nawet się złożyć nie zdążyła
Oj jak przecudnie nóżka poszła, dopiero teraz zauważyłem, szkoda że nie mamy takiej techniki żeby kamerki w autach w slow motion i hd nagrywały
Oj jak przecudnie nóżka poszła, dopiero teraz zauważyłem, szkoda że nie mamy takiej techniki żeby kamerki w autach w slow motion i hd nagrywały
Zawsze takie sceny mnie śmieszą. Lubię jak ewolucja sama usuwa głupie jednostki.
Jak ją zobaczyłem, to odrazu pomyślałem "tylko nie ona"
Jak mówiła moja babcia i powtarzali rodzice - pośpiech jest złym doradcą, albo gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy. Trzeba było zaczekać 5-10 min a nie pchać się pod koła tramwaju. Teraz ujebało jej nogę i nawet ślepy, garbaty z drewnianą nogą żul nie będzie chciał jej wydupczyć. Co chciała to ma. Jak widać ewolucja i dobór naturalny skutecznie eliminują ze środowiska osobniki głupie, słabe, niedostosowane do otoczenia.
kurwa pajace zrozumcie ze rumuni nie mają NIC wspólnego z cyganami (romami).
co więcej, procentowo cyganów w rumunii wcale nie jest więcej niż w krajach z nią sąsiadujących.
więc ogarnijcie sie. a rumunki to jedne z najlepszych kobiet w europie:
co więcej, procentowo cyganów w rumunii wcale nie jest więcej niż w krajach z nią sąsiadujących.
więc ogarnijcie sie. a rumunki to jedne z najlepszych kobiet w europie:
Co jak co ale stary i dobrze znany nam wszystkim text "ale urwał" pasuje tutaj doskonale.
W moim mieście linie tramwajowe dbają o bezpieczeństwo pieszych. Tramwaj jest głośniejszy niż pociąg, nie ma chuja żeby go nie zauważyć.
Ale tępa dzida z tej panny zamiast patrzeć lewa prawa to ona prawa i jeb !
A takie zgrabne nóżki miała.
ma ktoś jakieś info ????
BongMan napisał/a:
W moim mieście linie tramwajowe dbają o bezpieczeństwo pieszych. Tramwaj jest głośniejszy niż pociąg, nie ma chuja żeby go nie zauważyć.
Chyba usłyszeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów