uważaj gdzie stajesz swoim samochodem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
buuuuuuuuuu przecież to scena z filmu
mogłeś wyciąć końcówkę było by z 230 piwek
mogłeś wyciąć końcówkę było by z 230 piwek
mogl, mogl. potem ja bym napisal ze to fake a wy byscie mi nawrzucali ze jestem gimbusem w dupie bylem i gowno wiem. ale by bylo fajnie
Można by wprowadzić w życie taki zwyczaj, że jak ktoś sie rozjebie na ulicy to przechodnie stają i zaczynają klaskać ^^
Z jakiego to filmu?
Wszystko do dupy, ale piwo się należy za napisanie "rosji" z małej litery!
a co się będzie pierdolił jak ma pierwszeństwo a jakieś kurwy robią sobie z torów parking! Mnie zawsze szlag trafia jak jadę tramwajem a jakaś cipa stoi na torach bo przez skrzyżowanie przejechać nie umie... a film z chęcią bym zobaczył
TO taki "karny kutas za chujowe parkowanie" w wersji rosyjskiej ;D
Hehehe..., u nas w Izraelu takie coś jest nie do pomyślenia.
To ja tak zawsze w gta san andreas robiłem! w jednym mieście jest tramwaj i tak zawsze ustawiałem auta na torach iii... ;D
To jest jakiś crash-test? Bo jakoś wierzyć się nie chce...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów