Wychowawcze luje za nadmierne pijaństwo i brak zaangażowania w ,,związku"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ten za ladą co nagrywał te obrzydliwości to tez musi być ciepły. Normalny facet, na kopach by wyprosił z miejsca obie " panie "
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Ten za ladą co nagrywał te obrzydliwości to tez musi być ciepły. Normalny facet, na kopach by wyprosił z miejsca obie " panie "
Bo on wie. Że łobuz kocha najbardziej i nie chce stawać na drodze miłości.
Czyli chłop który myśli że jest kobietą wali na łeb kobietę która myśli że jest chłopem. Uff wyszstko w normie
Putin please jebnij tam miauuułą czarną. Kurwaaaa jak tak można żeby chłop z chłopem?:?? Okkkk pies z kotem ok pies z psem noooooo noooo please ok ale oni???????? Niech ktoś im przekaże moje słowa << Wypierdalać>> Danke
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Putin please jebnij tam miauuułą czarną. Kurwaaaa jak tak można żeby chłop z chłopem?:?? Okkkk pies z kotem ok pies z psem noooooo noooo please ok ale oni???????? Niech ktoś im przekaże moje słowa << Wypierdalać>> Danke
Kurwaaaa jak tak można żeby chłop z babą?:??
Dlatego nie wolno tolerować żadnych zboczeńców czy odmieńców. Natura sama wskazuje, że tam pod sufitem coś się dzieje "nie tak" i stado (społeczeństwo) musi się tego pozbyć, żeby nie daj boże genów nie przekazało.
Na chuj to żyje
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Ktoś tu się kleju nawdychał.
A co do filmu to ciężko się dziwić, że pije na umór jak go babochłop w domu leje i w ogóle całe jego życie jakieś takie do pizdy i chuja nie warte.
Hahahahahahahahahahaha :joy:
Prawactwu napisali, że to "transy" i już gównoburza na forum :joy: Mogli jeszcze dodać, że to "sprawca zamachu w Smoleńsku" :joy:
Przy takim spierdoleniu umysłowym, to ja się nie dziwię, że nawet propadanda z TV PiS wchodzi w tępe łby jak w masło :joy:
Prawactwu napisali, że to "transy" i już gównoburza na forum :joy: Mogli jeszcze dodać, że to "sprawca zamachu w Smoleńsku" :joy:
Przy takim spierdoleniu umysłowym, to ja się nie dziwię, że nawet propadanda z TV PiS wchodzi w tępe łby jak w masło :joy:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów