Kalifornia, USA. Marie Willa się zwie to coś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Kalifornia, USA. Marie Willa się zwie to coś
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fima napisał/a:
Przeraża mnie, że dzieciak przyzwyczajony do takich widoków.
100% będie transem i/lub pedałem. Każdy cwel, trans czy inny zobczeniec to chora psychicznie osoba, która ZAWSZE była molestowana albo gwałcona jako dziecko. Każdy trans czy pedał ma dziecięcą traume związaną z bycia ofiarą pedofila. I chociażby ten fakt jest dowodem na to, że pedałstwo to choroba psychiczna. Bo o transach chyba nie muszę nikogo przekonywać, że to zjeby psychiczne.
WooQash napisał/a:
Boże święty... trauma na całe życie dla tego dzieciaka. Jak tak można? I to nie jest pedofilia, chodzenie nago przed dzieciakiem?
Unia Europejska twierdzi, że im wolno, a ty pójdziesz do paki jak to zrobisz.
Noż kurwa nie przy jedzenie. To jest gorsze nawet jak flodzia wstawia jak rucha sie w dupe ze swoim chłopakiem i szczają na siebie.
akurat jem śniadanie:/
WooQash napisał/a:
Boże święty... trauma na całe życie dla tego dzieciaka. Jak tak można? I to nie jest pedofilia, chodzenie nago przed dzieciakiem?
Nibykobieta z nibycyckami i nibycipą. Osobnik totalnie aseksualny, więc zagrożenia dla psychiki dziecka nie widzę żadnego. Równie dobrze mógłby to być żywy pluszowy miś albo inne dziwadło.
Chłopak dziewczyna normalna rodzina.
No nie powiem, srogie gówno.
BATOŻYĆ tych pierdolonych zwyrodnialców!!!
kurde nie wiem jak to zostanie odczytane jeśli dam piwo - czy że jestem pro trans czy że mi się film podoba - wszystko źle
chciałbym w takim razie dać pochwałę słowną dla wklejającego i podkreślić jego rolę w krzewieniu kultury
chciałbym w takim razie dać pochwałę słowną dla wklejającego i podkreślić jego rolę w krzewieniu kultury
To jeszcze nic, prawackie zjeby pozwalają kato pokurwieńcom ruchać polskie dzieciaki, do tego jeszcze im za to płacą i biją pokłony dopedofilolubnego, sztywnego Janka Pawełka 2nd, który to na całym świecie zasłynął ze skurwysyństwa większego niż ten na filmie. Typowe dla prawaków - burdelu na swoim podwórku jakoś nie dostrzegają,, ale krytykować innych to już można. Tępe, prawackie świnie kwiczą ostatnio jakoś okrutnie głośno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów