📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2025-04-08, 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Glockiem napisał/a:
Co to za problem, jak taki duży debil ma refleks cegły?
Poczekaj aż wstanie i wcząśnie tranzystorkiem
I bardzo ładnie, celna szczena i prąd odcina, miło popatrzeć.
A kto za kogo sie uważa - jego sprawa.
A kto za kogo sie uważa - jego sprawa.
trebor71 napisał/a:
Poczekaj aż wstanie i wcząśnie tranzystorkiem

Tranzystor? Lepiej, żeby coś takiego niczemu nie służyło za przewodnik, ani nawet za półprzewodnik.
Facet przebrany za babę to albo słaby polski kabaret, albo jakiś psychol.
ruda k🤬a, dziwnie to brzmi zwłaszcza że to facet w peruce,, a jeszcze dziwniej że wp🤬lił murzunowi,
obejdzie się bez piwka
obejdzie się bez piwka
Noside napisał/a:
Tranzystor? Lepiej, żeby coś takiego niczemu nie służyło za przewodnik, ani nawet za półprzewodnik.
Czy to nie prawdziwy chichot życia, że trans z tego filmu jest lepszą dupą od każdej z jakąkolwiek miałeś do czynienia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie