📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Glockiem napisał/a:
Co to za problem, jak taki duży debil ma refleks cegły?
Poczekaj aż wstanie i wcząśnie tranzystorkiem
A kto za kogo sie uważa - jego sprawa.
Tranzystor? Lepiej, żeby coś takiego niczemu nie służyło za przewodnik, ani nawet za półprzewodnik.
Facet przebrany za babę to albo słaby polski kabaret, albo jakiś psychol.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
mmm musi byc ostra w te klocki, brałby
Dajcie mi tu kurwa tego tranzystora
obejdzie się bez piwka
Noside napisał/a:
Tranzystor? Lepiej, żeby coś takiego niczemu nie służyło za przewodnik, ani nawet za półprzewodnik.
Czy to nie prawdziwy chichot życia, że trans z tego filmu jest lepszą dupą od każdej z jakąkolwiek miałeś do czynienia?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów