📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ifryt napisał/a:
wygląd tego królika rozpier**** mnie
Chyba tylko Ciebie...
czytaj ze zrozumieniem Napisałem MNIE, czyli ja jestem zachwycony tą postacią
(ja, filoz. świadomy siebie, jednostkowy podmiot poznania, działania i przeżyć, stanowiący podstawę tożsamości;)
@Up
Sądząc po ilości piw, może faktycznie nie tylko Ciebie... Ale jakbyś czytał mojego posta ze zrozumieniem - doszedłbyś do wniosku, że mnie np, on nie rozpier**** i o to głównie mi chodziło.
Jeżeli nie dopatrzyłeś się tam odrobiny złośliwości i ironii - to również tam były (odsyłam do słownika po definicje powyższych haseł).
No offence.
Sądząc po ilości piw, może faktycznie nie tylko Ciebie... Ale jakbyś czytał mojego posta ze zrozumieniem - doszedłbyś do wniosku, że mnie np, on nie rozpier**** i o to głównie mi chodziło.
Jeżeli nie dopatrzyłeś się tam odrobiny złośliwości i ironii - to również tam były (odsyłam do słownika po definicje powyższych haseł).
No offence.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów