18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasysacz 2021-06-01, 0:40
Dzizusformers
Zgłoś
C................s 2021-06-01, 7:38 2
~DMT napisał/a:

8$

thingiverse.com/thing:4868093 a tu za free

Marcinqqq napisał/a:

kurwa, tylko po co coś takiego robić, ale ci ludzie pojebani są

Zastanawiam się co w wolnym czasie robią ludzie twojego pokroju.
Zgłoś
Marcinqqq 2021-06-01, 10:44
CzasNaKwas napisał/a:

a tu za free
Zastanawiam się co w wolnym czasie robią ludzie twojego pokroju.

mojego, czyli kurwa niby jakiego? że uważam robienie z jezusa transformersa jest pojebane, to coś jest ze mną nie tak?
Zgłoś
C................s 2021-06-01, 13:29 3
Marcinqqq napisał/a:

mojego, czyli kurwa niby jakiego? że uważam robienie z jezusa transformersa jest pojebane, to coś jest ze mną nie tak?

Twierdzisz że pojebanymi ludźmi są tacy ludzie którzy w swoim wolnym czasie robią mechaniczną zabawkę Jezusa w zbroi rozkładającego się w kształt krzyża. Ten pewnie tylko wydrukował model ale jeśli jeszcze go zaprojektował to ja podziwiam. Za złożoność, za pasujące do siebie elementy, za to że działa, za to że podzielił się z innymi pomysłem i za to że ma twórcze hobby.

Jak by wydrukował transformersa to by pasowało?
Jak by wydrukował Jezusa to by pasowało?
A jak to połączył to pojeb

To jak, co jest twoim hobby?? Podzielisz się z nami?
Zgłoś
Wiewór 2021-06-01, 22:03 3
Za ból dupy kato gimbazy zawsze piwo
Zgłoś
JedkerTC 2021-06-01, 23:07
To ma zajebisty potencjał na film w stylu Tromy.
Zgłoś
Gaiseric 2021-06-03, 16:03 1
Wiewór napisał/a:

kato gimbazy

Gimbaza to mi się zawsze z ateuszami kojarzyła.
Gimbo ateisto

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Wiewór 2021-06-04, 10:57
mit2 napisał/a:

Gimbaza to mi się zawsze z ateuszami kojarzyła.
Gimbo ateisto

Tylko wam gimbokatolom. W kraju ciemiężonym przed religijne halucynacje tylko niektóre jednostki mają w sobie siłę, żeby zrzucić kajdany. Gimbokatolstwo łyka religijne kity bez zadawania pytań. Ateizm to stanowisko wynikające z głębokiej analizy za i przeciw a wiara to po prostu wierzenie bo tak ci kazali rodzice. 99% katolików nigdy nie czytało Biblii. Przeczytanie biblii to pierwszy krok w stronę ateizmu. Mało, który człowiek jest tak kurewsko głupi, żeby wierzyć w te kretynizmy napisane, przez bliskowschodnich pastuchów kóz.
Zgłoś
Gaiseric 2021-06-05, 17:49
Przecież ty nie jesteś ateistą tylko antyteistą. Bo ponoć ateiści są ponad wszelkimi sporami religijno -światopoglądowymi i mają w dupie wierzących itd. Ty z kolei produkujesz się jak pojebany, jakbyś miał jakąś traumę z dzieciństwa. Zdaję sobie sprawę, że połowa tego to chamski trolling, mimo wszystko ja nie byłbym w stanie poświęcać takiej ilości czasu na pierdolenie w internetach.

Wiewór napisał/a:

99% katolików nigdy nie czytało Biblii.

Podaj źródło tych rewelacji. No bo chyba nie wyciągnąłeś sobie tego z dupy, nie?

Wiewór napisał/a:

Mało, który człowiek jest tak kurewsko głupi, żeby wierzyć w te kretynizmy napisane, przez bliskowschodnich pastuchów kóz

Mogę ci wskazać o wiele głupsze grupy ludzi. Na przykład lewactwo-robactwo.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem