📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ale mnie wkurwiają te niedołężne stare grube pizdy,jeszce wyrżnęła jakby ją snajper postrzelil..
nagranie zostało ucięte z powodu trzęsienia ziemi i krwawych scen związanych z pochłanianiem ludzi przez dziurę w ziemi
Kurwa jak można wyjebać się na prostej drodze? No może że ładunek źle rozmieszczony i przeważyło
Kurwa, a ja myslalem, ze to autko to transformers i czekalem az sie rozlozy.
@up Nie Ty jeden
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
ale mnie wkurwiają te niedołężne stare grube pizdy,jeszce wyrżnęła jakby ją snajper postrzelil..
Spoko za jakiś czas ty będziesz starą niedołężną pizdą, a twoje dzieci będą na ciebie pluć z obrzydzeniem.
Lol ale spoko to wygląda naprawdę jak by to była nowoczesność !
kubex10091 napisał/a:
Spoko za jakiś czas ty będziesz starą niedołężną pizdą, a twoje dzieci będą na ciebie pluć z obrzydzeniem.
Ja to myślę, że to pokolenie już raczej nie będzie dożywać takiego sędziwego wieku, bo po tym wszystkim co oni w nas wpierdalają w tym jedzeniu i piciu, po tych wszystkich lekach itd., to raczej tak długo się nie pożyje
marcin1414 napisał/a:
Ja to myślę, że to pokolenie już raczej nie będzie dożywać takiego sędziwego wieku, bo po tym wszystkim co oni w nas wpierdalają w tym jedzeniu i piciu, po tych wszystkich lekach itd., to raczej tak długo się nie pożyje
dokladnie :}
poza tym starczy utrzymywac na prawde niską sprawność ruchową zeby nie byc takim starym grubym niedoleznym gownem na starosc
RozłożyłA to baba !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów