📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ona też paskudnie wygląda najebane tyle makijażu a nawet wtedy widać że twarz zjebana.....
brałbym obie obydwie.
Miała być Trans-misja jak na sadola przystało, a tu pułapka nieetyczna wyszła zwykła spasierbica dość nieapetyczna.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
No nie no kurwa nie ruchałbym noo fuj
No nie no kurwa nie ruchałbym noo fuj
W drzwiach stanęła z figury typowa p0lka rok po ślubie
A tam pierdolisz, całkiem ładna laseczka. Jebałbym jak Hitler Europę , tą w okularach to w sumie to też
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów