Yalova'nın Safran popełnia samobójstwo transmitując to na facebooku. Wcześniej unosi modlitwy do swego boga, a potem wykonuje strzał w klatkę piersiową. Niestety w międzyczasie laguje mu muzyka więc musi dokonać jej poprawienia przez co scena samobójstwa traci swoją dramaturgię. Rodzice nie byli z tego faktu zadowoleni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ta poprzednia laska jak na razie najlepsza.
Na szczęście chwile później własny mózg posyła na sufit, więc humor mi się poprawił
nowynick napisał/a:
Na szczęście chwile później własny mózg posyła na sufit...
ty chyba jednak nie masz mozgu, bo jak bys mial to bys wiedzial gdzie on sie znajduje u czlowieka.
Jaka poprzednia laska ? Można link bo szukam po tagach i nie mogę znaleźć ?
Idealista moi drodzy sadole, wszystko musiało być tak jak sobie zaplanował
Chuj z nim ale nie chciał bym być na miejscu tych rodziców. Tyle lat wychowywać,starać się a ten się zwyczajnie odstrzeli z nudów. Lipa totalna.
Samobójstwo jest aktem tragicznym samym w sobie i, jak mi się zdaje, człowiek robi to w momencie skrajnej desperacji i przygnębienia. Po prostu gdy nic już nie ma sensu.
Więc po jaki uj to jeszcze zapuszczać w sieć?
Więc po jaki uj to jeszcze zapuszczać w sieć?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów