18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Transmisja z napadu
phrontch • 2018-09-27, 22:37
Poniżej fragment zapisu transmisji, która według opisu była prowadzona na żywo. Bandyci napadli kierowcę ciężarówki i udostępnili transmisję na facebooku

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Karbit83 2018-09-27, 22:55 59
Celuje w łeb kierowcy który prowadzi ciężarówkę z nimi w środku. Mądre w chuj.
Zgłoś
szaman1991 2018-09-28, 0:47 18
a dwa nagrywa ryj swój i kolegi. Oni od czarnuchów to się niewiele różnią
Zgłoś
petru23 2018-09-28, 2:36 3
Druga część na hardzie?
Zgłoś
Tryper 2018-09-28, 2:56 5
Kurwy przynajmniej są anonimowe w chuj.
Zgłoś
SierżantJackson 2018-09-28, 7:54
na miejscu kierowcy zjechał bym z drogi do rowu
Zgłoś
nowynick 2018-09-28, 8:49 3
jak miał zapięte pasy to wystarczyło by żeby dał ostro w hampel...
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2018-09-28, 10:33
no kurwa geniusze doktorzy fizyki w chujam, juz za dwa dni bedzie film jak dwóm świętoszką powstają stygmaty robione strzelbą remington 870
Zgłoś
Essent 2018-09-28, 18:13 1
No spoko,ale jaki był cel tego ? Chcieli mieć lajki na fejsbuniu?
Zgłoś
overgod 2018-09-28, 19:37 2
Już w jakimś filmie była podobna akcja. Jest na to prosty sposób. Wcisnąć gaz do dechy i sprawdzić kto wymięknie pierwszy.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2018-09-28, 20:51 5
A ja bym depnął po hamulcach... tak nagle
Zgłoś
mar173 2018-09-29, 12:32
szaman1991 napisał/a:

a dwa nagrywa ryj swój i kolegi. Oni od czarnuchów to się niewiele różnią

Czyli dzieciak mówisz że biały = murzyn. Brawo wkońcu zrewidowałeś swoje nazistowskie poglądy i uznajesz każdego człowieka za zwierze brawo.
Zwierze może być albo wytresowane albo wychowane na totalnego śmiecia moralnego. Nie ma różnicy czy kolor skóry jest biały czy czarny mózgowcu.
U was na portalu to nie zwykłe żarty z czarnoskórych to już zakrawa o patologie nazistowską.
A noi daruj sobie odpowiedzi bo i tak nie przeczytam - nie warto z debilami gadać, napisałem co o tobie myślę a twoje zdanie się nie liczy bo jesteś debilem.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2018-09-30, 23:39
Cytat:

Czyli dzieciak mówisz że biały = murzyn. Brawo wkońcu zrewidowałeś swoje nazistowskie poglądy i uznajesz każdego człowieka za zwierze brawo.
Zwierze może być albo wytresowane albo wychowane na totalnego śmiecia moralnego. Nie ma różnicy czy kolor skóry jest biały czy czarny mózgowcu.
U was na portalu to nie zwykłe żarty z czarnoskórych to już zakrawa o patologie nazistowską.
A noi daruj sobie odpowiedzi bo i tak nie przeczytam - nie warto z debilami gadać, napisałem co o tobie myślę a twoje zdanie się nie liczy bo jesteś debilem.

Matka ci się rozwiodła i teraz śmiga po czarnym fiucie że tak bronisz koloru skóry ?
Czy masz nowych kolegów na imigracji ?
Zgłoś
genokiller14 2018-10-03, 18:05
Nie mają pasów.....rozpędził bym się w chuj i mocno po hamulcach.....kurwy całowały by przednią szybę. Jak takiemu broń wypadnie to od razu ją złapać i wystrzelać jak kaczki za nim się ogarną o co chodzi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem