Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Pomijam, że fakt jarania się takim materiałem, to gimbaza pełną gębą.
Dlaczego!!!Dlaczego tu? Weź to chłopie usuń!!
Pierdolisz
można być chłopem i zmienić sie w babę to można być białym i zmienić się w czarnego, przecież to twoja lewacka logika nie ? dobrze pocisnął rodzinę spasłych półczarnych śmieci.
PS. już ściągnąłem na dysk jakby mieli usunąć xD
można być chłopem i zmienić sie w babę to można być białym i zmienić się w czarnego, przecież to twoja lewacka logika nie ? dobrze pocisnął rodzinę spasłych śmieci.
Kurwa! Nie o to chodzi. Czy to, ze nie podoba mi sie wrzucanie gówna na ten portal oznacza, że jestem lewakiem? Już tak jesteś zjebany, że każdy głos krytyki uznajesz za lewacki?
Wznieś sie na wyżyny swoich możliwości intelektualnych i spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
W 3 punktach chociaż. Badź "zwycięzcom"! Raz w życiu chociaż!
pie**oli bo nie rozumie....
Facet wymiata
Konik zwalony?
Kurwa! Nie o to chodzi. Czy to, ze nie podoba mi sie wrzucanie gówna na ten portal oznacza, że jestem lewakiem? Już tak jesteś zjebany, że każdy głos krytyki uznajesz za lewacki?
Wznieś sie na wyżyny swoich możliwości intelektualnych i spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
śmiejemy się z motopizd, śmiejemy się jak da Silvom robią stygmaty albo deskowanie, to czemu by nie pośmiać się jak biały człowiek robi z czarnego albo półczarnego dno intelektualne ? widać że chłop trolluje i specjalnie podkręca pokazując że małpy i upośledzeni lewacką logiką nadają się co najwyżej na pole bawełny.
stul cipe
spróbuj powiązać logicznie to gówno z motywem przewodnim tego portalu.
Motywem przewodnim tego portalu jest czarny humor a więc śmianie się chociażby z treści politycznie nie poprawnych więc wytłumacz mi z tych swoich wyżyn co nie pasuje do tego portalu?
Konik zwalony?
Ja pierdole
Chyba im tylko gospel został bo biali nawet w byciu murzynami są lepsi
Motywem przewodnim tego portalu jest czarny humor a więc śmianie się chociażby z treści politycznie nie poprawnych więc wytłumacz mi z tych swoich wyżyn co nie pasuje do tego portalu?
Do niedawna był to jeden z niewielu portali bez polityki ale teraz dzięki podobnym do Ciebie gamoniom ciągle wrzucane jest takie gówno. Nie pasuje mi polityka i debilne pranki dla gimbazy.
3 najważniejsze punkty na sadolu to krew, ból i flaki a nie pranki z dupy.
Wersja graaficzna dla gimbazy:
Do niedawna był to jeden z niewielu portali bez polityki ale teraz dzięki podobnym do Ciebie gamoniom ciągle wrzucane jest takie gówno. Nie pasuje mi polityka i debilne pranki dla gimbazy.
3 najważniejsze punkty na sadolu to krew, ból i flaki a nie pranki z dupy.
Wersja graaficzna dla gimbazy:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów