18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Transnigger
botspam • 2020-07-09, 20:12
Cenzurator2000 napisał/a:

Mirror

Kto mieczem wojuje od miecza ginie!
Skoro można wybierać płeć to i rasę
!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil 2020-07-09, 22:35 1
Seksiaczek napisał/a:

Zajebią go za niedługo te małpy z blm

Nie zajebią. Oni tylko kradną jebani podludzie.
Zgłoś
C................0 2020-07-09, 22:53 3
Lewak u lekarza:

Dr - Proszę Pana, waży pan 89 kg przy wzroście 176 cm, Pana waga jest odpowiednia.
L - Jak śmiesz mnie obrażać Ty homofobie, ja jestem kobietą i identyfikuję się jako kobieta ważąca 50 kg i posiadająca 160 cm wzrostu! Podam Pana do sądu o obrazę mojej osoby!
Dr - Siostro, proszę przynieść kaftan.
Badum Tsss
Zgłoś
YoogiGoogi 2020-07-09, 22:55 5
czekałem na to, aż ktoś takie coś odwali nie w jednym filmie lewactwo mówiło, że można być kim się chce np. chińczykiem, czy że mam mniej wzrostu niż w rzeczywistości

Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Zgłoś
chorym 2020-07-10, 0:02 2
Michael jackson tak mial tylko ze na odwrot
Zgłoś
banana12462541 2020-07-10, 6:39
Czy ktos ma link z innej strony?
Zgłoś
edmund 2020-07-10, 6:43
zajebiste,
transneegger, nowa forma trollowania
Zgłoś
bloodwar 2020-07-10, 7:07 11
Oranie lewaków inteligencją jest jak zabieranie dziecku lizaka - banalnie łatwe, szybkie, proste a ile satysfakcji!
Zgłoś
C................0 2020-07-10, 9:37 5
Kurwa dobrze że ściągnąłem i wrzuciłem wczoraj mirror... poprawność polityczna żydowskiej tuby już zadziałała ;p ciekawe czy jakby czarny tak zrobił to też by zdjęli film
Zgłoś
botspam 2020-07-10, 9:51 1

Kurwa dobrze że ściągnąłem i wrzuciłem wczoraj mirror... poprawność polityczna żydowskiej tuby już zadziałała ;p ciekawe czy jakby czarny tak zrobił to też by zdjęli film

Dzięki za mirror. Piwko poszło
Zgłoś
Wiewór 2020-07-10, 10:12 4
O kurwa. Dawno nie płakałem ze śmiechu.
Lasce az się zwoje pala od zwały bo nie wie jak do tego podejść.
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-07-10, 10:33
Recydywista napisał/a:

Tępy kurwiszon zgrywający inteligentke

Ta, gogle zerówki, a jedyna przeczytana książka (powierzchownie) to biografia grety tanbeYg.
Zgłoś
swampman 2020-07-10, 11:45
I is a transnigga
Zgłoś
mygyry 2020-07-10, 12:04 4
Nie ma to jak oberwać własną bronią
Zgłoś
SPIERDOLIX 2020-07-10, 12:32

Lewak u lekarza:
Dr - Proszę Pana, waży pan 89 kg przy wzroście 176 cm, Pana waga jest odpowiednia.
L - Jak śmiesz mnie obrażać Ty homofobie, ja jestem kobietą i identyfikuję się jako kobieta ważąca 50 kg i posiadająca 160 cm wzrostu! Podam Pana do sądu o obrazę mojej osoby!
Dr - Siostro, proszę przynieść kaftan.
Badum Tsss

89 kg przy 176 wzrostu to nadwage tak wgl lmao
Zgłoś
C................0 2020-07-10, 12:53
SPIERDOLIX napisał/a:

89 kg przy 176 wzrostu to nadwage tak wgl lmao

Chodziło mi tylko o przykład ;p Od dzisiaj identyfikuję się jako żyrandol więc ide sobie powisieć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem